A oni nisu digli ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da. Rok isporuke 7-8 dana.To je cena sa PDV-om?
Mi smo 1025.2 platili 25 000 davne 2010 godine...pola platili(kredit naravno) a pola predali robu...i to cak i malo skuplje su racunali u odnosu na trgovanje tih dana.tada je vredelo kupiti...trebali bi opet nesto slicno uraditi ako hoce da pomognu a i prodaju.Zvao malopre, 1025 sa euro polugama i multimedijom 33000€. Tako da ništa od novog rusa ni ovom prilikom.
Евро је коштао отприлике колико и сад, можда чак и више (једно време је био 122-123) а кукуруз је био бар 2 пута јефтинији ако се не варам. Напишите ако се сећате колико је трактор коштао у роби а колико кошта сад.Mi smo 1025.2 platili 25 000 davne 2010 godine...pola platili(kredit naravno) a pola predali robu...i to cak i malo skuplje su racunali u odnosu na trgovanje tih dana.tada je vredelo kupiti...trebali bi opet nesto slicno uraditi ako hoce da pomognu a i prodaju.
Od tamica.vidjao sam na dosta traktora.Pre par godina sam kupio nov aboender i sad je kaput ima lufta,da li imate neki kvalitetan ali u originalu osim AP da preporucite ? Tamo je 7800din,a ne bih ni neki za 2 000din.