Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ulje ili nafta?hoce da curi na strani do pumpe dole na rupici...i na strani do kompresora ili na samom kompresoru na radilici ili na dihtungu...Jel komplikacija skidati rusovu pumpu?
Na imt sam skidao ali na rusu nisam nikad ,curi mi nafta izmedju pumpe i kompresora.
Ne vidim ovako kad je namontirana nista odakle bi moglo.
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
Sve ja razumem al neke stvari su vec previse.Dok ga ne okrene naopako sve je to podnosljivo...po tom pitanju mtz je zahvalan.
Mislim da je Nebojša hteo da ukaže na to koliko je dugo trajao dihtung da ni etiketa nije stigla da se pohaba. Nisam nešto iskusan sa tim stvarima, ali verujem da obična papirna nalepnica ne može da izdrži nešto mnogo radnih časova na temerturama od 100+ C° , a kamoli da se na njoj jasno može pročitati sve.Pa nije valljda da ETIKETA smeta , običan papirić.
Aj da probamo ovako, dal neko moze da kaze (a moze, ima ovde dosta ljudi iz struke) o kojim velicinama se prica kada se kaze specijala recimo radilice, recimo glava bila kriva toliko i toliko ili je skinuta na ravnanju toliko i toliko.Pa nije valljda da ETIKETA smeta , običan papirić.
Slazem se al ja sam nesto drugo hteo da kazem ovom objavom.Tu bi se i proizvođači dijelova trebali ograditi i spakirati fino u kutije ili vrećice...