Sapatnik
Član
Овај који сам возио имао је код десне ноге укључивање предње вуче. Повлачио сам 3-4 цм и осети се једва да закачи.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Na sredini ti je ,skroz dole isklučeno ,skroz gore je uklučena stalno .ova automatska ja tačno na pola.А на који се степен пали та аутоматска предња? Ја је затегнем до краја односно до врха јер моја је на извлачење.
Naš MTZ 82 ima takvu blokadu.Jedne godine smo morali da oremo sa blokadom ,bila je paprika koju nismo stigli da istanjiramo ,stalno je bilo vlažno.Da se nebi "iskrivio" držeći blokadu koristili smo letvu ,koja je bila upreta u kvačilo.Nisam mogao da pritisnem kvačilo dok ne sklonim letvu .Ја имам блокаду са леве стране на контролној табли је.бо је ко је смислио ту да је стави, када ми затреба треба се од мешине нагнути у лево и затећи је до краја да ради и држати је јер чим пустим она се ископча.
Blokada je spas kad covek zna kad i kako da je koristi.Čisto navika, ali ja bez blokade nebih mogao.. Mada vidim da u mojim brdskim krajevima pojedinci je nikada nisu aktivirali..
Gocem Indjija. A ako hoces originalni auspuh samo AP, nemoj bacati pare za ove sa vasara, jako su losi.Trebalo bi ovih dana da kupim auspuh za 1025. Čini mi se da sam pročitao na forumu da za traktore sa turbinom može onaj auspuh u obliku cevi,ne mora onaj klasičan. Imate li neki predlog gde takav kupiti?
Samo to je razlika. 952 ima lošiji menjač, ostalo je isto...Gledam danas Belaruse. 892 i 952. Koje su razlike izmedju ova dva traktora? Vidio sam da 952 ima sinhronizovan mjenjac. I skuplji je 500 eura.