nebojsa100
Član
Jos malo pa ko tenkИма неколико рифузера у фирми. Стоје у гаражи али колико је хладно напољу толико је и унутра. Само лагани притисак на дугме и он пали. И троше 50-70 литара на 100 км .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jos malo pa ko tenkИма неколико рифузера у фирми. Стоје у гаражи али колико је хладно напољу толико је и унутра. Само лагани притисак на дугме и он пали. И троше 50-70 литара на 100 км .
Тешка му је.Zdravo, jesenas sam primetio potrošnju ulja iz motora na Belarus 820, ali samo prilikom rada sa vučnom tanjiračom, u oranju ulje nije mrdalo. Jel to znači da mu je tanjirača teška ili ima neki drugi problem. Pritisak je dobar.
021834848 ovo je Novica iz Curugaljudi jel ima neko broj Dragana iz Curuga sto ptodaje polovne delove za rusa?Verovatno je vec neko staljo al je previse stranica za pretragu,unapred hvala
063/8276539 Draganljudi jel ima neko broj Dragana iz Curuga sto ptodaje polovne delove za rusa?Verovatno je vec neko staljo al je previse stranica za pretragu,unapred hvala
Ko bi rekao ,i ja sam planirao da ga izmestim tu jednog lepog dana .Malo se igrao
Koje to inteligencije stave da ide ukoso neverovatno, taman sam mialio umesto te osovine orbitrol ubaciti, kad hoces djavola ...
Ukoso stoji u pm.
Sad tragam za takvim nosacem, ili cu ga izmisljati
Sent from my M2012K11AC using Tapatalk
Napiši šta treba sa vuče..mada i to zavisi od zemlje.Koliko 952 trosi otprilike u pripremi za setvu?
Sjetvospremač 2.5m. Malen mozda jeste ali trenutno nema drugiNapiši šta treba sa vuče..mada i to zavisi od zemlje.