Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sa tim setvospremacem 4-4,5 lit/kjSjetvospremač 2.5m. Malen mozda jeste ali trenutno nema drugi
tako je moj 82 trosio kad sam vukao rau 2.20 sa njim .Sa tim setvospremacem 4-4,5 lit/kj
kolko vidim tu ima dupli zglob ,to nebi bilo problem i da je ostalo tako ukrivo kako je bilo u startuMalo se igrao
Sent from my M2012K11AC using Tapatalk
nisam upucen,cemu ovo?mi smo montirali iznad motora orbitrol,bez problema 10 godina,mota se malim prstom...Malo se igrao
Sent from my M2012K11AC using Tapatalk
Jel ravan most 952? moze li da pokrije krajeve taj od 2,5m?Sjetvospremač 2.5m. Malen mozda jeste ali trenutno nema drugi
Ravan most, novi tip haube i kabineJel ravan most 952? moze li da pokrije krajeve taj od 2,5m?
А на који се степен пали та аутоматска предња? Ја је затегнем до краја односно до врха јер моја је на извлачење.Ако је предња вуча код белоруса исправна само оставиш на аутоматско укључивање. У блату није проблем али зна добро да стресе цео трактор ако мало проклизају задњи точкови на асфалту или тврдом путу. Или моташ пун леви или десни хоће да поскочи и укључи је.