daner
Član
Znaci ima da skinem sve i odnesem u Cehid na testiranjeOrbitrol ne valja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Da je 100 puta nov nije dobar!!!!
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Vise nema smisla
Sent from my M2012K11AC using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Znaci ima da skinem sve i odnesem u Cehid na testiranjeOrbitrol ne valja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Da je 100 puta nov nije dobar!!!!
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Nije sve u orbitrolu.Ja sam cak napravio redukciju za manometar na klipovima.Nije u pitanju mtzNe znam koliko to "tesko" ide volan al mislim da je sva fora u orbitrolu.
Pre nekoliko godina su dolazile 892 koje nisu imale bukvalno nikakav otpor na volanu pa su se ljudi zalili da im je tesko da upravljaju tako sa njima a to se resavalo orbitrolima tj njihovom zamenom.
Ako je pumpa ispravna i daje odgovarajuci pritisak onda je orbitrol 99% jer nema vise sta da pravi problem.Nije sve u orbitrolu.Ja sam cak napravio redukciju za manometar na klipovima.Nije u pitanju mtz
Znas mozda koliki je pritisak na klipu?Ako je pumpa ispravna i daje odgovarajuci pritisak onda je orbitrol 99% jer nema vise sta da pravi problem.
Iskreno nisam merio nikad na klipu pritisak, jednostavno nisam imao potrebe.Znas mozda koliki je pritisak na klipu?
Ispod 100 bari je pritisak. Stavljaju ljudi pumpe od auta koje rade na 70 - 100 bari, i sve radi ok.Znas mozda koliki je pritisak na klipu?
Klip prečnika 50mm sa klipnjačom od 25mm na pritisku od 100 bari razvije silu kod izvlačenja od 19.6kN (1.96 tona) i silu kod uvlačenja od 14.7kN (1.47 tona). Misliš da treba više da bi se zakrenuli točkovi? IMT 539 ima masu oko 1.5 tona.Hhhhmmmm mislim da na tom pritisku trika nema da radi.
Mereno ili je negde naveden taj podatak?160 bara jena klipu kod mene na hurlimanu
To je baš puno. Maksimalni radni pritisak kod lifamovog orbitrola je 160 bari.Mereno
Zavisi i kakvi tockovi, sigurno nije isto guma na staroj 82 i na ravnom mostu.Klip prečnika 50mm sa klipnjačom od 25mm na pritisku od 100 bari razvije silu kod izvlačenja od 19.6kN (1.96 tona) i silu kod uvlačenja od 14.7kN (1.47 tona). Misliš da treba više da bi se zakrenuli točkovi? IMT 539 ima masu oko 1.5 tona.