Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam sad skoro uzeo Belshinu, i prednje i zadnje. Dok sam se raspitivao nisu bile najskuplje. Npr. Voltaire su bile skuplje, Kame nije ni bilo tamo gde sam se raspitivao, a Nortec je bio najjeftiniji. Pošto su mi stare na traktoru bile Belshina, i bio sam zadovoljan sa njima (u smislu da nisu bile ispucale), opet sam uzeo Belshinu. E sad kad su namontirane na traktor deluju mi nekako siromašno, ripne na zadnjim su svega 35mm a na prednjim 25mm, i sveukupno nemaju velik balon. A za trajnost ćemo videti...Voltaire,belshina,kama i nortec u cemu je razlika i koje su najbolje?
Belshina najskuplja
Evo šta je puklo! Kupljen nov klip 27000 u AP, ukrajinci nemaju, a ti što imaju traže 33000! Preterali su i oni sa cenom!Šta može da pukne na hidrauliku na 1221, pre neki dan nosio plug malo brže po atarskom putu i samo sam čuo da je nešto puklo, okrenuo se, plug zaboden u zemlju... mislio da je topling, sve pregledao sve stoji na mestu! Kad probam ručicu za dizanje, čini mi se da ide kontra (kad diže - spušta, kad spušta cime poluge na gore) deluje da idu poluge 1cm! Mislio sam da je ona bolcna što drži klip ispod sedišta... medjutim nije, juče skinuo sedište izduvao sve stoji na mestu! Gde tražiti kvar dok majstor ne dodje da pogleda, jel moguće da je razvodinik, klip je remontovan pre 2 godine, suv... Jel imao neko sličnu zajebanciju?
Realno gledano Ramač je bolji od Tome. Ali mora pumpa da se odnese u Đurđevo, a ne u NS. Verovatno je Ramač i skuplji za 20-30e a svi što voze stare ruse gledaju da prođu što jeftinije....Jel ima neki bolji za pumpe na MTZ traktorima?
Ja nosio dva puta kod njega i za mene je završio što se tiče majstorluka, neozbiljnost teška samo no.Realno gledano Ramač je bolji od Tome. Ali mora pumpa da se odnese u Đurđevo, a ne u NS. Verovatno je Ramač i skuplji za 20-30e a svi što voze stare ruse gledaju da prođu što jeftinije....
Svako ima pravo na svoje misljenje kao i uvek.Realno gledano Ramač je bolji od Tome. Ali mora pumpa da se odnese u Đurđevo, a ne u NS. Verovatno je Ramač i skuplji za 20-30e a svi što voze stare ruse gledaju da prođu što jeftinije....
Prijatelj je imao sličan kvar kod njega počuao navoj sa klipnjače.Attila, jel to iz iskustva? Ili si se i ti patio?