Jel ta vrednost izmerena u toku zakretanja točkova ili kad namotaš do kraja pa se sigurnosni ventil otvori?Mereno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel ta vrednost izmerena u toku zakretanja točkova ili kad namotaš do kraja pa se sigurnosni ventil otvori?Mereno
Potvrdjujem da radi.i na rakovici smo otac i ja preradjivali volan.pumpa je od auta stavljena na kais,i to MAKSIMALNOG pritiska 80 bari,radi vec 10 godina bez greske,i sa svim tegovima napred.mota se malim prstom.Hhhhmmmm mislim da na tom pritisku trika nema da radi.
Lepo radi na rakovici, na rusu tesko.Potvrdjujem da radi.i na rakovici smo otac i ja preradjivali volan.pumpa je od auta stavljena na kais,i to MAKSIMALNOG pritiska 80 bari,radi vec 10 godina bez greske,i sa svim tegovima napred.mota se malim prstom.
SA kog automobila je skinuta ???
Koliko se secam se sa E36.mada i od audija radi posao,mislim da je od jajeta.
Cim pocne da se vrti volan teskoJel ta vrednost izmerena u toku zakretanja točkova ili kad namotaš do kraja pa se sigurnosni ventil otvori?
To je znači maksimalni pritisak u cilindru koji imamo u krajnjim položajima kada se aktivira sigurnosni ventil. Radni pritisak treba da se meri u toku zakretanja točkova ali pre dostizanja krajnjih položaja.Cim pocne da se vrti volan tesko
Uloske 171.01.Pozdrav drugari....
Imao bih par pitanja (ili kako sad mladi govore...pomoć prijatrelja). Na 892 smo danas preštelavali ventile i kad smo već "raskupusali" motor ajde da proverimo dizne.Sve četir su imale pritisak između 130 i 150 atmosfera.Jedna nije bacala pravu "magu" a ostale tri su mogle da prođu.E sad pitanje....kad smo izvadili uloške dizni na njma je bila oznaka 171 02 a po katalogu koji sam dobio uz traktor stoji da su dizne 171 01.Probao sam da nabavim te 171 02 ali nigde nema, imaju samo 171 01.Može li mi neko pojasniti..kakva je razlika između 171 01 i 171 02 i na koliko atmosfera se šteluju dizne? Neko mi kaze na 175 atmosfera a neko na 210.Čak su mi i neki bošisti davali oprečne odgovore.
Hvala unapred.