Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Radoslave koliko kila ce imati "kompozicija" kad bude puna?U ovom video klipu imaćete priliku da me vidite kao mehaničara i to iz oblasti hidraulike. Šalu na stranu, potrebno mi je još 2 ( 4 creva) izvoda hidraulike u zadnjem delu traktora radi probe HMS Hidraulične ruke Gunny Lift i HMS rasipača 1500 litara pa sam rešio da produžim creva sa prednjih izvoda . Kako sam to uradio, pogledajte u videu...
Mi smo 2009 uzeli 1025 rm...nepunih 25k bio...skoro je kum kupio 820 grbavi-skoro ista cena...za te pare hvala lepo,i na ove cene proizvoda...teracemo i dalje sta se ima kuci.i ovako je prosek godina traktora u dvoristu ravno 29 godina...ekonomski smo tigar nema sta.Juce bio u Ap. 1221.3 je sad 42000.00e
Ja sam ga platio 38600 ali sa rezervoarom,klimom i euro polugama,to je jos 2500e
Ako je remont samo zamena gumica onda ne treba da se nadaš previše u dugovečnost remonta. Mora prvo da se proveri cilindar i klipnjača.Ја сада да закачим сетвоспремач кад клип процуре значи да попизди човек. Прошле године је ремонтован и сад опет најгори део га је скинути већ ме мука хвата кад помислим на скидање.
Шта значи правилно препаковати?Uzmes original I pravilno prepakovati.
Само још то нисам имао у авлији, а мислим ко зна ако би се нашао добар са кабином, жутом ручком, хидрауличним воланом, антифонима и једно 3-4000евра да ми неко да уз њега можда би га и узео.Čini mi se da je pravi momenat da kupiš 558!
Ne znam, nema šanse da digne sve ako bude puno. Biću zadovoljan ako uspe da utovari jednu džambo vreću i normalno radi, ovo je za veće traktore.Radoslave koliko kila ce imati "kompozicija" kad bude puna?
Zato i pitam, daj da mu poredjamo pomocnu hidrauliku, onda nema brigeNe znam, nema šanse da digne sve ako bude puno. Biću zadovoljan ako uspe da utovari jednu džambo vreću i normalno radi, ovo je za veće traktore.