milovan vrsac
Član
1300e je komplet. Videcemo na leto kako hladi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Uvek bolje provodi kabal i manje se greje sa sitnijim nitima.. Od 70 je jos bolje..@dukej A jel moze biti do anlasera mozda problem ?.Ja kontam da nema sta drugo sem tog kabla,jer kao sto sam pisao,kad se vergla na akumulatorima je iznad 10v ,a dole kod anlasera padne na 4 ,nema sta drugo do kabel da zeza ,ne ?.
Jel kod tebe novi kabel sa sitnim nitima ili krupni ?.
I meni on odrzava klime.Danas bio majstor Vlada iz Bečeja,ugradili klimu na 1221.
url=https://postimg.cc/87wr2vY5][img]https://i.postimg.cc/87wr2vY5/20220210-112507-copy-1864x1398.jpg[/img][/url]
https://postimg.cc/06QJPQgC]
[/URL][/URL]
[/URL][/URL][/url]
Sa kim si pričao? Meni nisu znali da kažu kad sam jesenas testirao HMS da kad isključiš struju mašina ostavlja stalne tragove, posejem drugaru celu njivu tako, kratko a usko...Sreća što sam posle svuda sejao sa stalnim tragovima...@mica967 jako losa ekipa radi sada. Nemaju tri blage veze zali boze sto rade tamo u prodaji. Bio sam juce po osovinicu za Lidu, nismo mogli preko telefona da se razumemo i ja odem u AP, na njoj ima dve osovinice na dva razlicita mesta,na kraju sam morao da mu kazem da odemo do sejalice jer covek ne zna ni sta je remenica a radi u prodaji prikljucne mehanizacije. Takodje prosle godine bio sa rodjakom da vidimo onu njihovu mehanicku sejalicu za psenicu, ni na jedno pitanje nije znao da nam kaze o sejalici o principu rada o funkcijama stalnih tragova o bilo cemu, samo je znao cenu nista vise...
Koji Rus je u pitanju?Zamenio danas orbitrol ,stavio novi 80kubika , sad volan ide jos teze
Auuu odlepio sam.
Sad sumnjam na klip , nema na sta drugo.
Nova pumpa , nov orbitrol.
Iz desna u levo kad motam tacno 4 kruga treba da ga okrene iz krajnje tacke u krajnju.
Iz leva u desno kad motam treba mu 5.5 krugova.
Kad je skroz levo namotano, polako okrecem volan u desno nista se ne desava sa tockovima.Tek kad brze krenem onda se pokrenu.
U mesto kad stoje i pravi npr i sad trebam levo ili deano namotati, ko da je zaglavljen taj start i onda krene.
Kontam da upusta gumica u klipu, ne znam sta drugo moze biti.
Sent from my M2012K11AC using Tapatalk
Uzmi pumpu od 1025.isti problem smo imali.ili su ti cizme zapekle.skini klip pa to prvo proveri.Zamenio danas orbitrol ,stavio novi 80kubika , sad volan ide jos teze
Auuu odlepio sam.
Sad sumnjam na klip , nema na sta drugo.
Nova pumpa , nov orbitrol.
Iz desna u levo kad motam tacno 4 kruga treba da ga okrene iz krajnje tacke u krajnju.
Iz leva u desno kad motam treba mu 5.5 krugova.
Kad je skroz levo namotano, polako okrecem volan u desno nista se ne desava sa tockovima.Tek kad brze krenem onda se pokrenu.
U mesto kad stoje i pravi npr i sad trebam levo ili deano namotati, ko da je zaglavljen taj start i onda krene.
Kontam da upusta gumica u klipu, ne znam sta drugo moze biti.
Sent from my M2012K11AC using Tapatalk