MTZ Belarus

Ako se dobro secam mislim da jesam😄

Inace poskupeli su i ovi sa malom kabinom minimum za 1000 e, pre se za 3000 mogao naci sasvim solidan primerak, a sad ako se i nadje za te pare uglavnom bude tezak grob.

Nešto si pogrešio kolega, sem u Pumu kad ulazim obavezno zakačim za nešto i u 892 i Armatrac, sa džakom na ramenu bih mogao jedino na 558 jer nema kabinu...
A jbg,ja radim sam pa jedino ako zenu nagovorim u prolece kad krene setva soje pa da snimi. Stavim 4 dzaka po 50kg u kabinu i ja od 193cm i 95kg

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Sve se moze kad se hoce,prijatelj moje visine je uspeo da odradi posao na zadnjem sedistu u fici

Stvar tehnike i navike.. I ja sam slicnih gabarita kao Radoslav a imam mtz 82 i t40.. Nečiji izlazak iz t40 iako je laksi i nizi od mene deluje kao tezak porodjaj 😀

Ma jos da visis kad poteram imt 533 sa dve prikolice na bale pa ulecem izlecem ko raketa

Uvek smo imali CABRIO drmuson
Kupim sa sa bač kabinom noviji ona kabina što je na štiklu vrata ona bolcna što je hvata brava
Vojne pantalone, kaiš i ja grabim seno da iskočim iz kabine traktor izbačen još ide polako i zakači se kaiš za taj djavo od vrata jedna noga ubaci u brzinu druga na gumi traktor krenu i dok sam izbacio iz brzine oguli me točak po nozi
Kasnije sam se toliko navikao nikad problem

Sent from my moto e5 using Tapatalk

Juce bili do AP da gledamo baćuške,pa otisli do pogona gde sklapaju traktore da preuzmemo uske tockove.
https://postimg.cc/S2YNcbRx]
20220202-134526-copy-1909x1432.jpg
[/URL][/url]

Nazad
Vrh