Dobije se ali treba i šasija da se ojača, ne može tek tako da se namontira prednja hidraulika.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel nisu od Torpeda? Ursus imo okrugle iz jednog komada.Kupio sam od člana Zlatko Golubinci,tegovi su od Ursusa.
Verovatno nije njihova,ma da mozda i jeste, ne znam, nisam proveravao, ako nije onda zbog toga i cena.Al im je i cena za PH kao na fendu.
Od kojeg ursusa?kod mene nisu ovakvi na 1634.Kupio sam od člana Zlatko Golubinci,tegovi su od Ursusa.
Zato joj je i cena takva, al verovatno i vredi.Nije njihova ,austrijska mislim.
Rekli su da su napravili ugovor sa StajeromNije njihova ,austrijska mislim.
Ne znam tacno. Vrv ce se javiti Zlatko kad vidi prepisku. Jedan teg je 25kgOd kojeg ursusa?kod mene nisu ovakvi na 1634.
Tu ima najmanje ulja, neko je propisno nagurao masti.Kolega kako i nebi, u čegase pretvorilo ulje.
Bez malo 2l,slobodno sae140.Današnja igranka,otišli ležajevi...
Koliko ide ulja u kućište?
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Ima li još tih tegova?Ne znam tacno. Vrv ce se javiti Zlatko kad vidi prepisku. Jedan teg je 25kg
Bivsi vlasnik je trpao tovat mast!Kolega kako i nebi, u čegase pretvorilo ulje.
Ne, imao je 500kg covekIma li još tih tegova?
Niko nije rekao da ne valja,ja sam ovde sipao ulje ali nisam znao da toliko masti ima unutra!I opet će biti nevalja Mtz, kao da je teško pred sezonu proveriti nivo ulja u tim kućištima.