Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mislim da ce dosta biti 300kg,a inace oba traktora skaču u drugom tanjiranju kad se poteraju malo brze,mislim da ce ih ovo smiriti.Od cega su tegovi?
To je sve trebalo na .3 i onda ga napraviti na 160ks, da bude zverka
Ima snage al ga kilaza zeza.Mislim da ce dosta biti 300kg,a inace oba traktora skaču u drugom tanjiranju kad se poteraju malo brze,mislim da ce ih ovo smiriti.
Nosi 4 brazde ali ravnjak,veci je problem u ritskoj zemlji podrivac,tu hoce u mestu da stane,no videcemo sta smo sa ovim dobili,najbitnije da ne skace u tanjiranju,to su veliki udari,moze da otkine nesto u menjacu. Ako bude potrebe,stavicemo i napred tegove kao na 1523.3Ne izgledaju lose, ne izgledaju kao neka bas budzevina.
Tom .3 ako nosi 4 glave plug valjali bi i oni napred dodatni, koliko sam cuo po terenu bude drugi traktor.
Milovane jer neka greška ista dimenzija i napred i nazad.Uzeo sam jesenas zadnje 9.5-42,planirao sam da stavim na 82.1,posto sam odustao od toga,juce sam uzeo i prednje 9.5-42
Sa ravnjakom ne bi smelo biti problema al opet pored tih nazad oni napred kao na 1523 bi mu sigurno dobro dosli, tad mislim da ne bi smeo da mrdne a ne da skace.Nosi 4 brazde ali ravnjak,veci je problem u ritskoj zemlji podrivac,tu hoce u mestu da stane,no videcemo sta smo sa ovim dobili,najbitnije da ne skace u tanjiranju,to su veliki udari,moze da otkine nesto u menjacu. Ako bude potrebe,stavicemo i napred tegove kao na 1523.3
Samo da je prednja hidraulika bilo bi lakse i jednostavnije mnogo, a i lepseSa ravnjakom ne bi smelo biti problema al opet pored tih nazad oni napred kao na 1523 bi mu sigurno dobro dosli, tad mislim da ne bi smeo da mrdne a ne da skace.