cowach88
Član
Trebalo bih, da ima 70.Jel ima neka slika brošure za 552,je ima 52 ks ili 70,u saobraćajnoj piše 38 kw.
Tapatalkkal küldve az én RMX3263 eszközömről
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Trebalo bih, da ima 70.Jel ima neka slika brošure za 552,je ima 52 ks ili 70,u saobraćajnoj piše 38 kw.
Na nasem 52-ci pise,da ima 70 sae konja. To je 68 evropskih. Verovatno 552 nije slabiji.@milan ub 552 ima 58ks.. Mada malo koji ima tu snagu, uglavnom se to "pojaca" posle generalke...ja bi pre uzeo neku 82 da je barem 00 godiste pa mladje, vizuelno izgledaju isto ali kabina je daleko udobnija, plus fabricki servo, pa fina hidraulika,menjac sa strane,dobro sediste... Sve to 552 nema.
Mozda 552 manje trosi ali mislim da je to spram 82 neprimetno toliko.
necu da kontriram , mozda i ima ali siguran sam da pstoje i modeli sa 57ks i sa 62ks. 550 i 552 se jos rade za indijce i pakistance i najslabiji ima 57ks a naj jaci 64ks. A stara 52ka je posebna prica za sebe taj snage ima koliko mu das gasaNa nasem 52-ci pise,da ima 70 sae konja. To je 68 evropskih. Verovatno 552 nije slabiji.
Tapatalkkal küldve az én RMX3263 eszközömről
Necu ni ja da pametujem, samo kazem sta sam procitao na tablici.necu da kontriram , mozda i ima ali siguran sam da pstoje i modeli sa 57ks i sa 62ks. 550 i 552 se jos rade za indijce i pakistance i najslabiji ima 57ks a naj jaci 64ks. A stara 52ka je posebna prica za sebe taj snage ima koliko mu das gasa
sta ce im prednja vuca kad u 80% slucajeva vuku na dva tockaДа ли је реално да вуку 45 тона шећерне трске са 60-так коња. И без предње вуче.
Moj se tako ponasa od 2003 godineVecu pumpu vec imam.
Fora je sto mi je orbitrol gotov(motam ga u mestu kad je traktor ugasen a tockovi ne mrdaju).Po putu ga nekad nikako pohvatati.
Dobicu pola kruga volana vise da okrenem, a i po nekoj logici trebalo bi lakse da ide, samo sporije.
Sent from my POCO F3 using Tapatalk
Ja sam na hurlimanu stavio jaci novi orbitrol.Nista nisam dobio.Ma pumpa nema 50h rada.Nova uzeta.
Ali nekako mi se rus nije motao kao imt na primer sto lako ide.
Orbitrol da je ne ispravan sam zakljucio kad sam seo u drugarevog novog rusa.
Kad je traktor ugasen volan ne moze da se mota, a moj okrecem kao da je upaljen
Neka preporuka za orbitrol?
Rusi filuknuli, 26000 traze za ruski.
Ja nesto gledam petoletku ili danfos.
Sent from my POCO F3 using Tapatalk
Jesam odneo kod strucnjaka pa na kraju kupio novNisi trebao ubacivati nov već si trebao odneti stari kod majstora da ti podesi protok i samim tim osetljivost volana.Određeni serviseri hidraulike imaju probni sto gde se simulira okretanje volana i lepo podese orbitrol da posle možeš malim prstom okretati.
Ako na klipovima imaš 160 bari onda su pumpa i orbitrol dobri. Stave ljudi pumpe od auta koje daje ispod 100 bari pa radi. Da li ide teško i ako motaš polako?Na klipovima 160bara i tesko ide volan.Isto volan ide sa starom i novom pumpom sa starim i novim jacim orbitrolom.Lezaji na mostu novi.Jedini uzrok mogu biti jednosmerni klipovi na volanu