Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nisam hteo da me posle pljuju, da lazem, da rus malo trosi. Ja ne merim potrosnju, jer nema smisla. Imam samo ovaj traktor za teske radove, pa trosi,koliko trosi. Ne potrosi 20 litara, ali tu negde 16-18. Orem trecom, kad je lakse oranje cetvrtom. Tad trosi manje. Plug je tri brazde Leopard. Probao sam i sa dvobraznim 756. Tad mogu cetrvrtom, ali dosta manje hvata. Ja sam iz Banata. Ovde samo neke njive su lakse za obradu. Neke su bas teske. Na svu srecu mi imamo samu jednu njivu tako jako tesku.20l po jutru to je bas junacki ,mora da je dobra zemlja u pitanju .Ja ove godine nisam prolazio 14-15 litara a bas sam isao duboko 35cm-+
Bilo je godina kada je MTZ trošio i preko 20 litara po jutru.Nisam hteo da me posle pljuju, da lazem, da rus malo trosi. Ja ne merim potrosnju, jer nema smisla. Imam samo ovaj traktor za teske radove, pa trosi,koliko trosi. Ne potrosi 20 litara, ali tu negde 16-18. Orem trecom, kad je lakse oranje cetvrtom. Tad trosi manje. Plug je tri brazde Leopard. Probao sam i sa dvobraznim 756. Tad mogu cetrvrtom, ali dosta manje hvata. Ja sam iz Banata. Ovde samo neke njive su lakse za obradu. Neke su bas teske. Na svu srecu mi imamo samu jednu njivu tako jako tesku.
Tapatalkkal küldve az én moto e(6) plus eszközömről
Bilo je i takvih. Ali tad ni ostali nisu trosili manje.Bilo je godina kada je MTZ trošio i preko 20 litara po jutru.
Ima delova gde kod nas i drugi su skoro na preko 20 l po kj. O rusu da i ne divanim.Bilo je godina kada je MTZ trošio i preko 20 litara po jutru.
Mome stize zamena tako da se nece puno znojiti.Srećna nova. Da vas Rusi sluze i u ovoj godini!!
ako vuce leopardov plug i to tri brazde onda mi je sve jasnoNisam hteo da me posle pljuju, da lazem, da rus malo trosi. Ja ne merim potrosnju, jer nema smisla. Imam samo ovaj traktor za teske radove, pa trosi,koliko trosi. Ne potrosi 20 litara, ali tu negde 16-18. Orem trecom, kad je lakse oranje cetvrtom. Tad trosi manje. Plug je tri brazde Leopard. Probao sam i sa dvobraznim 756. Tad mogu cetrvrtom, ali dosta manje hvata. Ja sam iz Banata. Ovde samo neke njive su lakse za obradu. Neke su bas teske. Na svu srecu mi imamo samu jednu njivu tako jako tesku.
Tapatalkkal küldve az én moto e(6) plus eszközömről
Pa onda novi da te sluziMome stize zamena tako da se nece puno znojiti.
4 litre vode nije malo, jedan Sasan opere kola sa 3 litre...Мош мислити шта све имам кад носим 4 л водеМорам пред одлазак кући да дођем себи