Sapatnik
Član
Ма само поравнати зубе.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne znam ni ja, sad sam u toku otvaranja razvoda da vidim ostale zubcanike a i svakako moram otvoriti da promjenim i pogonski na radilici.Mislim da se ovo nije desilo bez razloga, mora imati neki uzrok, ja ovo nisam nikad video da je uradio na uljnoj pumpi.
Pricao mi je poznanik jedan...isto je imao ovo na glanc novom 820.Mislim da se ovo nije desilo bez razloga, mora imati neki uzrok, ja ovo nisam nikad video da je uradio na uljnoj pumpi.
To ako pukne jedan zub i podleti onda mora još nešto pući ili iskriviti osovinu pumpe. Mada mi je malo čudno da oba zupčanika budu loša.Mislis zupcanici... ovo kao da je pukao jedan zub pa najasili zubi jedni na druge, nesto na tu foru....sklapali motor na zetoru 7045, zupcanik radilice, mek bas bas, a nije se nista potrosio, nesto je drugo tu po sredi, pretpotstavljam...
A mozda je i adheziono razaranje, oba zupcanika potpuno iste tvrdoce i materijala, potrefilo se....To ako pukne jedan zub i podleti onda mora još nešto pući ili iskriviti osovinu pumpe. Mada mi je malo čudno da oba zupčanika budu loša.