nebojsa100
Član
Imaju oni raznih kombinacija i motora i menjaca, zavisi verovatno od za koje je trziste.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Izgleda, sad malo guglao. Vidim ovi veci imaju Cummins motore, ali menjac ostao isti...
Dobro je da ima krov!!!!!!Idealni uslovi za rad
Poslato sa ELE-L29 pomoću Tapatoka
Ma ima Luka krov al ima i dve zatvorene strane i dve otvorene, duva druze kao na motoru,sva sreca pa je posao bar isao lepo.Dobro je da ima krov!!!!!!
Ja sam juče ceo dan u šumi njakao forvarder gaće su mi bile mokre
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Uffff kad se lepo razblatnjavi oko njega pa ni da stojis ne mozes cestito a ne da radis a pod obavezno iz nekog razloga moras da se zavuces ispod, odma se setim mama sa "SINE UCI SKOLU"Dok je krova i betona dobro je!!!!
Kiša i blato su smrt
Ja sam uzeo uz traktor,imao sam 3 puta reklamaciju i sad radi lepo.Narode ima li neko iskustva sa klimama u rusevima što se ugrađuje u Agropanonki, konkretno jel to radi posao i ima li neke zamerke?
Sale za te panonkine sam cuo da "rade posao" al imam jednog aj da kazemo drugara kome je radio neko u privatnoj reziji i kaze da radi extra a i nesto je jeftinija.Narode ima li neko iskustva sa klimama u rusevima što se ugrađuje u Agropanonki, konkretno jel to radi posao i ima li neke zamerke?
Jel su ovi stigli i na nase trziste?Ovo je valjda isti nakon 3 meseca.Sve u svemu klasika za rusa,nekoliko glupih stvari imaju,kao taj mega glup merac ulja u menjacu,to otkine stap suncokreta i baj baj menjac.Trebali su staviti novu kabinu,onu za zakrivljenim staklima,kad vec ''modernizuju'' traktor.
KompletKomplet ili samo rudicu?