Sapatnik
Član
Зорге, кад спомињеш ремонтоване налетим на јт неки ремонтни завод или шта ли је већ црно-плави белоруси 10000-12000$. Мислио сам да су нови кад оно ремоновани. Буквално нов трактор.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tako nesto i razmišljam. Posto ovo okrece volan u mestu a tockovi stoje, a kad krene ide lepo. Ne znam sta mu moze biti..Ако ћеш са њиме да сејеш онда гледај уграђуј пун хидро, са тим стубом и полухидрауликом се нећеш много усрећити, а руке има да набилдујеш као тинејџер.
Plavo crni i skroz plavi su za rusko trziste. Moj je plavi i sklapan je u RusijiКолико сам скапирао - ствар навике. Јесте да су почели са црвенима, али су у неком моменту прешли на плаве и тако је остало практично до данас.
Je л' им'о тај поклопац на хауби који се види на Мањевићевој фотки, тамо где је трактор сликан са леве стране, тик изнад натписа "Беларус"? Тај поклопац би требало да је на хауби трактора са моторчетом за стартовање. Наравно, људи избацили то моторче и убацили анласер.Drugar je kupio plavi 82 mala kabina 91g ima pozicioni i imao je ZAPUSKAĆ onaj motorić na benzin sa sve alnaserom da upali glavni motor
@sale ratar
Delimo misljenje u potpunosti.
Po recima vlasnika, traktor ima pravu satnicu 1.557 sati, ja licno isto mislim da ima oko 3.000 sati. Prvi vlasnik je bio devizni penziner koji maltene nije radio sa njim.
Maltene je sve fabricko na njemu.
Jedina mana je sto volan ne okrece u mestu.
Pa ako moze mala pomoc od iskusnijih kolega, sta prvo da proveravam. Nije pun hidro volan