Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Само до 2005-6 овим преко цена падаNisam baš znao da su te cene polovnih, slabo to pratim. Ako je neko spreman da iskešira 26800 evra možda bi mogli napraviti neku priču...
Ima logike, definitivno nije kvalitet isti ...Само до 2005-6 овим преко цена пада
I ja razmisljam ako mi ostane nesto love pa da ugradim hidro,na najlonu imas par njih sto prodaju,prednji stub mozes nesti da menjas a ako hoces imaju bas sve i mesto tog stuba neki kao rezervar. Mozes sve uzeti samo da zavrces bez nekog prepravljanja jedini je problem nosac cilindra ako nemas rupe moras ili busiti ili praviti neki nosac,zato ja jos nisam to sredio a sejem vec tako par godinaTako nesto i razmišljam. Posto ovo okrece volan u mestu a tockovi stoje, a kad krene ide lepo. Ne znam sta mu moze biti..
Gde mogu naci pun hidro za njega?
Mada mislim da je Nebojsa foruma vec nasao ako sam ga dobro razumeo, ali da trenutno nemaju na stanju
To je cena novog 892,Nisam baš znao da su te cene polovnih, slabo to pratim. Ako je neko spreman da iskešira 26800 evra možda bi mogli napraviti neku priču...
Na prelazu sa marke na euro u selo je dosao 820 nov sa oklopima za 10500 eura.99 su novi MTZ 82 kupovani za 15-15,5 hiljada maraka , stizali su iz Mađarse.Neki su imali tegove neki nisu.Uvozili su ih aj da kažem privatno.Tvoje kao kupca je bilo da izvadiš neke papire iz katastra da imaš zemlju i da si platio porez.
Mi smo 820 uzeli 2000 -dite za (ako se nevaram)21000 DM.Tada je Agropanonka bila zvanični uvoznik.
Ako ne gresim,bio sam kod coveka u zablju koji remontuje stubove volana na mtz i ltz.svaka mu cast-volani idu malim prstom.U vezi orbitrola i volana sa stubom napred, gledao sam dosta klipova gde se Rusi hvale kako lako ide volan na traktorima sa stubom kad se taj sistem remontuje kako treba. Evo jedan takav gde poredi koji se volan lakše okreće, na novijem rusu sa orbitrolom ili na starom sa remontovanim stubom volana: