daner
Član
Kumu se 892 nov tako ponasao.
Sent from my POCO F3 using Tapatalk
Sent from my POCO F3 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Мени је на 90 и кусур пробио дихтунг и продуво на првом.Одма сам стао досуо воду што је истеро и беж кући.Пре тога није се никад грејо, нормално све било.Кад сам скино хладљак све ми јасно билоMnogo je 90 i kusur, taj se muci iz nekog razloga, zato dize toliko temperaturu.
Imao je taj i vise od 90 kad je isterao dihtung, sat malo laze.Мени је на 90 и кусур пробио дихтунг и продуво на првом.Одма сам стао досуо воду што је истеро и беж кући.Пре тога није се никад грејо, нормално све било.Кад сам скино хладљак све ми јасно било
2007год купљен са 2500рч ово ми се десило на око 3000рч.Моја грешка што нисам скинуо одма хладњак и одно код мајстора такође и термостат ставио новиImao je taj i vise od 90 kad je isterao dihtung, sat malo laze.
Problem je sto je ovo relativno nov traktor i ne bi trebalo da bude bas toliko kamenca i prljavštine u njemu,sa starijim motorima je druga prica.