MTZ Belarus

Ne mora da bude do regulatora moze i klip da zeza a i ako je regulator prvo treba da se nasteluje jer se mozda samo rastelovao..
A od remonta nema nista, nema srece sa njim kad pocne da pusta.

Све ми дирај само лебац немој😂Лично ја морам скинути седиште да прегледам клип да не флисује негде јер ако он флисује ту пушта јбг.

Nikakve veze nema dal curi napolje ili ne.
Klip moze da propusta izmedju dva segmenta unutra a da spolja bude suv kao barut.

Мени је почео да пушта на црева она кратка код клипа чим изађем са Мишелука морам то да средим. Ја исто имам само оне полуге поред волан и на њих све радим.

Kod mene na oba radi na ručke pored volana,i to radi bezprekorno,šta je tu problem,čak na starijem je nova hid. pumpa stara 15 god i sam izbacuje kad podigne do kraja.

Мајку му сад гледам сијам лампом мало балави на оној танкој цеви на цилиндру није страшно ал видим мокро од уља...

Jedino je lakše podići na željenu visinu poluge jel toliko povučeš ručicu,a ako se diže do kraja i spušta do dole kakve vize ima ,ko ima osećaja može polako pustiti mašinu dole bez da bibne.

Jesenas kad sam kupio plug okretac,stavio sam reducir na crevo tako da spusta polako,pre toga je bio problem da spustim plug da ne udari a sad ekstra odradi,mislio sam da mesto tog reducira ubacim regulacioni ventil pa da stelujem ali nema potrebe,malo sporije spusta spremac ali nema veze a sejacicu isto polako spusta

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Pa to je i najbitnije,precizno postavljanje poluga u odredjeni polozaj,bar meni to treba,kao i podizanje spustanje poluga za par cm gore dole u radu pod opterecenjem,to nikad nebih mogao sa tom prepravkom.200 eura nije nista dati svakih 7-8 godina na nov taj pozicioni regulator,moj traktor ima oko 4500 sati i jos radi dobro taj pozicioni.

Moj ima 40 godina i kod mene jedna generalka,i za 20 god 4 generalke menjača,delovi kakvi takvi,ali ležajevi su svaki put odsvirali svoje.
E sad kad smo kod traktora,jedan dobrostojeći prodade svoj 952 rm i kupi ovaj novi .3 sa klimom,ali traktor stvarmo ko novo izglrda,pa što uradi to ,mislim govno ko govno,pa kao gume loše,ima 9000 sati itd.Kad ja sa ovim našim majtorom on kaže imao jednu generalku i jedno osvežavanje motora,a ja u čudu kad je rekao 9000 sati a motor ne diran.

Kad smo kod tih rucica sa strane kad bi se prepravilo da budu dostupnije na ruku
bc8a5947f3fcf17e835d6b244d91a8d7.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ko radi kao kolega Sremac sa prednjim utovarivacem neka kupi razvodnik sa dzojatikom za 200 i neki e i neka radi kao covek.

Ako vam je do toga, to se uradi kulturno, prebaci se taj razvodnik iza sedista i sa njega se provedu poluge ili sajle da se to ne vidi, to rusi rade redovno

Nazad
Vrh