MTZ Belarus

Имашш ли где снимак те преправке да погледам и неку идеју да намакнем. И ја размипљам да некако сајлама то спроведем поред седишта.

Имашш ли где снимак те преправке да погледам и неку идеју да намакнем. И ја размипљам да некако сајлама то спроведем поред седишта.
Valjda su dobri linkovi, preko tapatalka sam..
To su neki od nacina, al isto to moze da se ubaci u kutiju pored akumulatora

Na MTZ 82 kojeg sam ranije imao sam ubacivao regulator i sve što mu je pripadalo da bih mogao da orem bez točka.Tada sam kupovao i dobijao neke polovne ,koji su mi posle prodaje traktora ostali .Prošle godine sam ih otvorio da vidim šta ima u njima .Skoro pa ništa .Problem najverovatnije pravi neka od kuglica ,kojih ima nekoliko u razvodniku.

Kiraj, ima li to sve sto je potrebno kupiti u trgovinama rezevnih dijelova kod vas, za regulator znam da ima al one polugice itd ili si ti to kupovao s nekog polovnog traktora

Nastavak prošlog videa, merimo potrošnju u oranju MTZ Belorusa 1221.3 sa plugom ALPLER DP 143 i Teča i ja dajemo ocenu rada Alpler pluga...Detaljnije u videu... Mehanizacija u videu: MTZ Belorus 1221.3 & ALPLER DP 143 Case Puma 155 & Kverneland 150b Hvala što ste pogledali video, za još zanimljivog sadržaja lajkujte video,komentarišite i pretplatite se na moj kanal!

pozdrav drugari.imam rusa 1523 i drzi mi temperaturu preko 90 cim je malo toplije napolju.skinuo sam mu bocne plastike stavio ventilator sa vise peraja stavio termostste od 72 a imao od 92 i na kraju sam izvadio termostate.i isto...hadnjak i inter kuler oprani.imam dva sata u kabini i na oba isto pokazuje.a inace motor netrosi ulje netrosi vodu nije mu tesko kad radi a drzi visoku temperaturu.pa me interesuje da li je jos neko imao takav problem i da li mozda tako mora

iskreno ja sam ga kupio pre godinu dana,imao je 1160 radnih sati,u spremiranju sa spremacem 5.3m isao lepo i nise grejao.u tanjiranje u drugom prohodu drzao na 90.oranje kad je toplo 90 a kad nema sunca i ujutru ili uvece ispod 80

pazi ujutru temperatura ispod 80 cim izadje malo sunca i otopli on na 90 kako se priblizavam mraku tako temperaturara spada.

predje malo preko 90 za debljinu kazajke...ja nisam,a kolko vidim nije ni predhodni vlasnik...uzeo sam ga sa 1160 radni sati a sad ima 1400

A motor se ponasa normalno.
Ako ste dobri sa bivsim vlasnikom ne bi bilo lose saznati jer se tako ponasao stalno ili je to pokupio negde uz put.

Nazad
Vrh