MTZ Belarus

Da da on je hteo covek 892-sa ravnim mostom al je izgleda dobio 952 sa ravnim mostom...

Izvinte, ali na koju foru je mjenjac na rusu 14/4 kad ima 4 brzine naprijed u 4 grupe da tako kazem. to bi trebalo biti 16/4, zar ne? Jel tu koja brzina "zablindirana" il u cemu je stos?

Cekajte jel greska u nalepnici na haubi ili na desnom bocnom staklu , na kraju nek proba menjac valjda ce da uoci razliku izmedju 820/892 i 920/952 najlakse je sto prvi malo krrr a drugi :nono: msm :sta: :haha:
Nego koji je bolji :cool:
2h6etmo.jpg

4pa9v.jpg

Bobo je napisao(la):
Izvinte, ali na koju foru je mjenjac na rusu 14/4 kad ima 4 brzine naprijed u 4 grupe da tako kazem. to bi trebalo biti 16/4, zar ne? Jel tu koja brzina "zablindirana" il u cemu je stos?
Pa ja mislim da je 4 brzina u sporom opsegu zablindirana tako da menjac nemoze u sporim brzinama da koristi 4 brzinu , a racuna se: SPORE 1 kornjaca + zec = 1,2
2 kornjaca + zec = 3,4
3 kornjaca + zec = 5,6
BRZE 1 kornjaca + zec = 7,8
2 kornjaca + zec = 9,10
3 kornjaca + zec = 11,12
4 kornjaca + zec = 13.14to su brzine kad se redom menjaju
SPORE R kornjaca + zec = 1,2
BRZE R kornjaca + zec = 3,4 brzine za nazad
Valda sam ih dobro izsaltao a ko zna bolje nek se javi............ :D :bravo: :cao:
Post je spojen: [time]1275402857[/time]
Obe izjave su 100 % tacne,a ja sam gore probao da objasnim malo bolje,kako sam znao e sad.... :ppozdrav:

e bas cu da odem da vidim... nalepnica(sablon brzina)na staklu je 4 brzine (ko 952-920) mozda su oni pogresili a on nije ni primetio... on ga samo dzagne i on ide :haha: :haha: :haha: ,tako on kaze... a ja nisam imao vremena taj dan da probam iso sam po detelinu..... :ppozdrav: a nalepnica na masci je 892

Zeka je napisao(la):
e bas cu da odem da vidim... nalepnica(sablon brzina)na staklu je 4 brzine (ko 952-920) mozda su oni pogresili a on nije ni primetio... on ga samo dzagne i on ide :haha: :haha: :haha: ,tako on kaze... a ja nisam imao vremena taj dan da probam iso sam po detelinu..... :ppozdrav: a nalepnica na masci je 892
E jbg sad ako si iskusniji idi pa ga "dzagni" i kazi nam da se ne sekiramo vise dal je 920-952-820-892........ :haha: :haha: :haha: :ppozdrav:

::namigivanje:: :haha: :haha: :ppozdrav: ok
Post je spojen: [time]1275403920[/time]

Nemogu da verujem,celo popodne nemogu da postavim sliku.Stalno mi izbacuje neke gluposti i kaze da probam ponovo. :zli: ::samo bes::

b_a_t_a je napisao(la):
Nemogu da verujem,celo popodne nemogu da postavim sliku.Stalno mi izbacuje neke gluposti i kaze da probam ponovo. :zli: ::samo bes::
Probaj preko drugih programa.
Post je spojen: [time]1275344878[/time]
@bata
Sta si sad zajebo, bila dobra slika?

Lala iz Banata je napisao(la):
Sad da vidis kad ga dzagne, a ono "krrrrrrrrr".
b_a_t_a je napisao(la):
Pravi i jedini znak prepoznavanja je upravo :zvucni signal" krrr........ :bravo: :haha: :haha: :haha:
Tako brate bato da se nemucimo i neubadamo na ::sramota:: a vidi popravi to sa slikama da se lakse razumemo,ili zovni Savoris-a on je i ovako dao izjavu da se najvise bavi popravkom poljo.mehanizacije....Savo legenda :bravo: :bravo: :D

Nazad
Vrh