Pa kazu pogresnu su etiketu nalepili .North ARMY je napisao(la):A sto ako su mu UVALILI ravan most??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa kazu pogresnu su etiketu nalepili .North ARMY je napisao(la):A sto ako su mu UVALILI ravan most??
A sta sa tih 1000e razlike ko ce to da platiLala iz Banata je napisao(la):Cene 892 i 952 u svim varijantama su jednake. Euroluksi su 21000 a sa ravnim mostom su 22000.
Ako je hteo ravan most onda je ok ali ako su mu ga greskom dali ondaZeka je napisao(la):Da da on je hteo covek 892-sa ravnim mostom al je izgleda dobio 952 sa ravnim mostom...
Pa ja mislim da je 4 brzina u sporom opsegu zablindirana tako da menjac nemoze u sporim brzinama da koristi 4 brzinu , a racuna se: SPORE 1 kornjaca + zec = 1,2Bobo je napisao(la):Izvinte, ali na koju foru je mjenjac na rusu 14/4 kad ima 4 brzine naprijed u 4 grupe da tako kazem. to bi trebalo biti 16/4, zar ne? Jel tu koja brzina "zablindirana" il u cemu je stos?
Obe izjave su 100 % tacne,a ja sam gore probao da objasnim malo bolje,kako sam znao e sad....Lala iz Banata je napisao(la):Najbolji je onaj skroz levo na prvoj slici.
Bobo, kod 920/952/1021 4. brzina je uvek brza, kao 9. kod 820/892.
E jbg sad ako si iskusniji idi pa ga "dzagni" i kazi nam da se ne sekiramo vise dal je 920-952-820-892........Zeka je napisao(la):e bas cu da odem da vidim... nalepnica(sablon brzina)na staklu je 4 brzine (ko 952-920) mozda su oni pogresili a on nije ni primetio... on ga samo dzagne i on ide ,tako on kaze... a ja nisam imao vremena taj dan da probam iso sam po detelinu..... a nalepnica na masci je 892
Probaj preko drugih programa.b_a_t_a je napisao(la):Nemogu da verujem,celo popodne nemogu da postavim sliku.Stalno mi izbacuje neke gluposti i kaze da probam ponovo.
100% 892. Cim se on javlja sa "krrrrrr", nema vise sumnje.Zeka je napisao(la):ok
Post je spojen: [time]1275306720[/time]_________________________________________________
eeeee a znas da kad je dosao pred kucu i da ga utera unutra i da prebaci manju a on krrrr
Lala iz Banata je napisao(la):Sad da vidis kad ga dzagne, a ono "krrrrrrrrr".
Pravi i jedini znak prepoznavanja je upravo :zvucni signal" krrr........b_a_t_a je napisao(la):