Na onoj 2107 mislim da je taj model ne bih rekao,a za ostale ne znam....
Ma ko ga je** ako malo krci,bitno je da se ne kida tako lako.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma znao sam ja da si ti od onih finijih narocito si fin kad busis rupetine za Vladimircem koji nema krrrr........savoris je napisao(la):IMT-550 je napisao(la):li zovni Savoris-a on je i ovako dao izjavu da se najvise bavi popravkom poljo.mehanizacije....Savo legenda
idi bježi đavole od kud ja znam šta znači krrrrr , ja vozim fine traktore
Pa ja sve sto sam i napisao odnosilo se na menjac. Nekad mi je falila odgovarajuca brzina se setvospremac i u transportu kad vuce neki veci teret,tacnije kad treba krenuti.Bubu je napisao(la):@zzivica
Pricamo o menjacu na Belarus traktoru a ne generalno jer je generalno jako sirok pojam.
@amac86rs
Za koje operacije ti nije bio pogodan menjac na 952?
North ARMY je napisao(la):Na onoj 2107 mislim da je taj model ne bih rekao,a za ostale ne znam....
Ali si ih imao manje za promenu i sigurno si lakse menjao i na menjacu i na reduktoru bas zbog sinhrona , a i nisi na 952 imao 9 koja mora duplo kvacilo pa kornjaca-zec da bi koliko toliko bilo ujednacen razmak izmedju 8 i 9 inace dimiiiii kao neznam ni ja sta , to je mosje misljenje vozio sam 52 , 552 , 82 , 820 , 920 , 952 , 1025 , 1221 tako da sam se isprobao sa ruskim menjacima i jedino sto je sigurno da su sila,a sad sve ostaloamac86rs je napisao(la):ja sa 892 po ravnom mogu da krenem iz brzih brzina tacnije samo 6 redukujem i polako krene ne moram da se **greška spore pa u brze dok kod 952 sam morao da krecem iz sporih.
amac86rs je napisao(la):ja sa 892 po ravnom mogu da krenem iz brzih brzina tacnije samo 6 redukujem i polako krene ne moram da se **greška spore pa u brze dok kod 952 sam morao da krecem iz sporih.
Moze vuci da nekazem sta Pa to jedino da je cist pesak pa da 90 ks vuce 5 radnih tela na 40 cm mislim da je to bas neizvodljivo , jedan moj prijatelj vuce Horsch podrivac zahvata 3 metara sa 10 radnih tela na dubinu do 30 cm sa John Deere-om 8230 od 260 konja u zamenu za oranje ali 260 ks na 10 radnih tela 30 cm/dubine i 90 ks na 5 radnih tela a dubina 40 cmisidor je napisao(la):ima li ko podrivac da vuce sa mtz 952
Citam u prospektu AGROMERKURA IZ ADE da njihov podrivac sa 5 radnih tela do 40cm radne dubine mozes vuci sa 90 ks