MTZ Belarus

stiv je napisao(la):
Evo da se pohvalim :D moj novi Belarus 820

33myfcl.jpg
Cestitam, dobar ::traktor1::samo imt je bolji ::traktor::

MILE je napisao(la):
stiv je napisao(la):
Evo da se pohvalim :D moj novi Belarus 820

33myfcl.jpg
Cestitam, dobar ::traktor1::samo imt je bolji ::traktor::
E pa sad MILE "nemoj nam kvarit premijere"(citat:LepaSela LepoGore),ovde je rec prvenstveno o Belarus-u i nijedan drugi nema pravo da se o njemu prica,u prvom planu naravno....... :haha: :haha: :ppozdrav:
Post je spojen: [time]1275336828[/time]

Jel zna neko koliko je visok 892 euro lux, jako mi je bitno, nemogu nigde da nađem. Hvala. :ppozdrav:

Ukupna visina 2785mm, sirina 1970mm, duzina 3930 mm, medjuosovinsko rastojanje 2450 mm, prolaznost ispod prednjeg mosta 645mm, ispod zadnjeg mosta 465mm. Masa traktora bez balasta 4000 kg.

Ja sam probao da postavim sliku raspored brzina ali nesto nece.
@ IMT-550 to je to.Inace na 1021 je isti takav.
@STIV cestitam na prinovi,da te dobro i dugo sluzi. :ppozdrav: :ppozdrav:

Lala iz Banata je napisao(la):
De Bato metni sliku opsega brzina za 1021.
Tako je metni sliku u originalu a ne da se mucim tu kao naivni umetnik,sva sreca sto sam ga ubo iz prve,ipak nije dzabe praksa jedno to jest prvo a teorija drugo to jest na kraju,ha....... :D :ppozdrav: ::namigivanje::

e sa takvim menjacom je stigao jedan 892 kod nas- i sad neznam sta da kazem ... 892 treba da ima standardni menac ko 82-ka... dakle covek je fakticki kupio 952 a ne 892

Nazad
Vrh