MTZ Belarus

Zeka je napisao(la):
e takav isti dijagram ima kod njega u 892....
Znaci to smo resili,u pitanju je bila greska a ako nezna raspored brzina da posaljemo sliku pa mu ti odnesi nek odstampa i ce da zna di je koja brzina,nema druge...... :D :bravo: :ppozdrav: :haha: :haha: :haha: ::svaka cast::

ta znam ja imamo mi 80-ku ...al icu da vidim sta se desilo...dal je uvaljen 952 ili je samo greska na dijagramu.... :ppozdrav: a on ne zna pa tera tako kako pise.... :ppozdrav:

Zeka je napisao(la):
ta znam ja imamo mi 80-ku ...al icu da vidim sta se desilo...dal je uvaljen 952 ili je samo greska na dijagramu.... :ppozdrav: a on ne zna pa tera tako kako pise.... :ppozdrav:
Pa sad nije bas moguce (mislim jest moguce terati) terati ali ne primetiti da se nesto cudno desava pa na primer gde je kod 820/892 9 brzina tu je kod 920/952 2 i to je ohohooo razlika u km/h , a i kod madjunoznog reduktora je skroz drugaciji rapored npr gde je zec tu je kornjaca i obrnuto,pa bi trebalo da se uoci bar nesto......... ::traktor::

952 su još relativno mladi traktori i malo ih ima, pa još ne može da se utvrdi koji je bolji.

zorancile je napisao(la):
952 su još relativno mladi traktori i malo ih ima, pa još ne može da se utvrdi koji je bolji.
pa i nisu tako mladi imaih od 1998 god koliko ja znam i nisuse pokazali kao losi :ppozdrav:

892,820,bolje i malo krrr(za neiskusne) i veci izbor brzina nego taj sinhron koji zna da napravi KRRRKRRR-bum :haha:

U mojoj okolini ima tek pokoji Belarus sa sinhro menjacem i uglavnom su se dobro pokazali. Ovi ostali koji imaju redovan menjac-svaki peti je napravio KRRRR....BUUUUMMMM :haha: tako da moj izbor pada na sinhro iako mi nije tesko da saltam ovaj redovan menjac! ! !

moj traktor ima sinhron menjac i bolje se vozi od vecine auta na drumu,znaci 100% je sinhron bolji tu nema diskusije ali izbor je da se bira.

imam ja oba892 i 952. tacnije 952 sam imao jer je prodat. za pocetnike ko rusa nije nikad vozio je jednostavnije sa sinhro menjacem to jest 952. Nisu mu sinhro prva i rikverc ::lose:: ostale jesu. Za oranje ima brzine ali za neke druge stvari nema. menjac se nekvari bar na ovom mom traktoru nije a sada je star 10 godina. Kad se razradi stvarni ide lako.
ja nemogu reci tacno koji je bolji jer gaim simpatije prema starom rusovom menjacu sa 9 brzina ali nije los ni sinhro, lepo radi :D

daleko lakse raditi sa sinhro da je to dva sveta,da kad sednem u auto i vidim razliku nevozimi se auto.
Post je spojen: [time]1275402436[/time]
ali mislim da mi auto nevalja

Nazad
Vrh