IMT-550
Član
Znaci to smo resili,u pitanju je bila greska a ako nezna raspored brzina da posaljemo sliku pa mu ti odnesi nek odstampa i ce da zna di je koja brzina,nema druge......Zeka je napisao(la):e takav isti dijagram ima kod njega u 892....

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Znaci to smo resili,u pitanju je bila greska a ako nezna raspored brzina da posaljemo sliku pa mu ti odnesi nek odstampa i ce da zna di je koja brzina,nema druge......Zeka je napisao(la):e takav isti dijagram ima kod njega u 892....

Pa sad nije bas moguce (mislim jest moguce terati) terati ali ne primetiti da se nesto cudno desava pa na primer gde je kod 820/892 9 brzina tu je kod 920/952 2 i to je ohohooo razlika u km/h , a i kod madjunoznog reduktora je skroz drugaciji rapored npr gde je zec tu je kornjaca i obrnuto,pa bi trebalo da se uoci bar nesto.........Zeka je napisao(la):ta znam ja imamo mi 80-ku ...al icu da vidim sta se desilo...dal je uvaljen 952 ili je samo greska na dijagramu....a on ne zna pa tera tako kako pise....
![]()

pa i nisu tako mladi imaih od 1998 god koliko ja znam i nisuse pokazali kao losizorancile je napisao(la):952 su još relativno mladi traktori i malo ih ima, pa još ne može da se utvrdi koji je bolji.

Slozio bih se sa ovim , a i imaju sinhronizovan menjac tako da netreba duplo kvacilo i medju gas..mica967 je napisao(la):pa i nisu tako mladi imaih od 1998 god koliko ja znam i nisuse pokazali kao losizorancile je napisao(la):952 su još relativno mladi traktori i malo ih ima, pa još ne može da se utvrdi koji je bolji.![]()

IMT-550 je napisao(la):li zovni Savoris-a on je i ovako dao izjavu da se najvise bavi popravkom poljo.mehanizacije....Savo legenda![]()
![]()
![]()

tako da moj izbor pada na sinhro iako mi nije tesko da saltam ovaj redovan menjac! ! !
ostale jesu. Za oranje ima brzine ali za neke druge stvari nema. menjac se nekvari bar na ovom mom traktoru nije a sada je star 10 godina. Kad se razradi stvarni ide lako. North ARMY je napisao(la):@Zivica lada i jugo nisu auto...