MTZ Belarus

Pogledaj na stranici web trgovine "trgoagencija"

Poslano sa mog ANE-LX1 koristeći Tapatalk

Pravo da kažem pojma nemam,kod ovog što sam kupovao ostale ležajeve to sam dobio ,kina neki,Dule kad je razvrstavao mi je javio da je kina ,trži drugi ,nisam našao ,ugrađuje neide u pm.
A sto nije stavljen gpz lezaj?
Mislim ima svako pravo da radi sta hoce ali taj lezaj jednostavno radi posao bez problema ikakvih i traje bez problema, naravno ako se nasteluje kako treba.

Biće sve to dobro,inače bi trebalo da ga mena 130 konja,tako da neće imati neke teške poslove sem ove godine,a dogodine se nadam da ću naći jači.

Људи, зна неко цену и дијапазон дужина на које могу да се подесе приводни ланци хидрауличних полуга на овим ситнијим (до 1021-1025) МТЗ-овима?

На мом "Брус Лију" постоје телескопске полуге, окреће једна од њих док се не поклопе какви отвори, па се убада осигурач... Углавном - неудобно. А ја бих то радо променио на ланце са затезним вијком.

Oko 700 din ti je na vašaru kompletna "mačka" (tako kod nas zovu taj španer), znači dva lanca koji na krajevima imaju vijke (jedan levi a drugi desni navoj) + ta zatezna matica (sa jedne strane leva a sa druge desna matica). Sama zatezna matica bez lanaca je 300 din. jer kad ti se u radu odvrne zatezna matica onda izgubiš samo nju a lanci sa svojim vijcima ostanu da vise, jedan na poluzi a drugi na traktoru, pa nemaš potrebe da kupuješ ponovo lance već samo maticu. Ne pitaj kako znam, a dva puta sam utvrđivao gradivo... :)

Oko 700 din ti je na vašaru kompletna "mačka" (tako kod nas zovu taj španer), znači dva lanca koji na krajevima imaju vijke (jedan levi a drugi desni navoj) + ta zatezna matica (sa jedne strane leva a sa druge desna matica). Sama zatezna matica bez lanaca je 300 din. jer kad ti se u radu odvrne zatezna matica onda izgubiš samo nju a lanci sa svojim vijcima ostanu da vise, jedan na poluzi a drugi na traktoru, pa nemaš potrebe da kupuješ ponovo lance već samo maticu. Ne pitaj kako znam, a dva puta sam utvrđivao gradivo... :)
A ne znaš šta je gore, da li da zapekne, pa ne možeš zategnuti ili odviti, ili da se lako odvija pa gubi.

Oko 700 din ti je na vašaru kompletna "mačka" (tako kod nas zovu taj španer),
У човече, једна од ретких ствари да кажеш "баш није скупо". Јел ' ти то цена за "малу привреду" или оригинални белоруски (или већ чији може да буде налик оригиналном)?

Originalni, al' sad baš da li je beloruski ili ukrajinski ili kineski - ne znam. Ovaj što sam ja kupio je imao nalepnicu sa tekstom na mađarskom. Kupio sam kod Mačara na vašaru u Topoli sad u nedelju.

Људи, зна неко цену и дијапазон дужина на које могу да се подесе приводни ланци хидрауличних полуга на овим ситнијим (до 1021-1025) МТЗ-овима?

На мом "Брус Лију" постоје телескопске полуге, окреће једна од њих док се не поклопе какви отвори, па се убада осигурач... Углавном - неудобно. А ја бих то радо променио на ланце са затезним вијком.
Ako imas automatske kuke za kopcanje ides s konja na magarca , ja kad sam stavio automatske kuke skinuo spanere i stavio teleskope sa velikog ursusa (1634) , trebala mala dorada , inace mislim da su ti spaneri na 1221 oko 100E komad original, inace 2x veci od ovih za sitnije ruse.

A nikad mi nisu zategnuti , kod oranja vadim osigurace da imaju teleskopi max hod, kod ostalih operacija klin od teleskopa u slicu , imaju hod , jedino je u rupama dok kopcam i onda oslobadjam teleskope.

Nazad
Vrh