savopunck
Banned
Lepo u mađarsku po delove i nazad afa se dobije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ја сам узео у Пнеутечу Волтаир са више рипни 33000дин пар.Jel uzimao neko nove gume 11.2 20 posto su, koje marke izbegavti, kakav je kvalitet ? Krepla mi jedna sad u oranju pa razmisljam da uzmem nove.
Ma ima da se nadje na sto mesta, to nije problem.Pa sta je sa onim da za rusa ima delova po trafikama i kod komsije na tavanu ?.Mora da ima negde kod nas,ce da se nadje.
Ima i to, ima i sa 2 i 3 kategorijom.Jel ima za rusa da se negde kupe poluge iz jednog dela (kao kod IMT-a). U ovim dvodelnim lufta koliko hoćeš, plus ima lufta i u ramenu (na nutevima), pa onda ide malo teže regulacija hidraulika preko dejstva toplinga.
Hmm nisam znao da kod njih moze da se uzme tako. Sve mislim da je to firma pa rade samo na veliko.Ја сам узео у Пнеутечу Волтаир са више рипни 33000дин пар.
Ima matematike sve je jeftinije nego kod ukrainaca a ako još dobiješ povrat poreza onda drastično jeftinije.Koliko ima matematike ici u madjarsku, dal neko zna koliko tako nesto kosta u Madjarskoj?
Jes našo u kvalitetu?Sastavlja se menjač polako,ali ležaj 32212 r nema nigde u kvalitetu.
Što kaže Nebojša kakav ti uleti to ti je.
Ma šta ima veze ,ima delova na svakoj trafici.
Stvarno ima smisla ona poslovica,nisam dovoljno bogat da kupujem jeftine stvari.
Strašno.
Koji lezaj je stavljen?Jesam da ne kažem šta,ugrađeno šta je bilo,ali ima dosta kolega u na forumu koji imaju rusa,i kojima će trebati ako hoće kvalitetan ležaj i ideja mi je bila da se gde to ima da se kupi ,pa ko iše nek izvoli.
Inače sam na više mesta zvao i svi su rekli ima samo kinez.
Videću i sa zetom dali ima u dojčlandu,pa za sledeći put,nedaj bože,ali ovaj traktor sigurno više rastavljan biti neće,bar kod mene.
Kod nas ima fag 30 i zkl 20euraJesam da ne kažem šta,ugrađeno šta je bilo,ali ima dosta kolega u na forumu koji imaju rusa,i kojima će trebati ako hoće kvalitetan ležaj i ideja mi je bila da se gde to ima da se kupi ,pa ko iše nek izvoli.
Inače sam na više mesta zvao i svi su rekli ima samo kinez.
Videću i sa zetom dali ima u dojčlandu,pa za sledeći put,nedaj bože,ali ovaj traktor sigurno više rastavljan biti neće,bar kod mene.
Daj link ,slika se slabo vidi.Hvala.