MTZ Belarus

Pa sta je sa onim da za rusa ima delova po trafikama i kod komsije na tavanu ?.Mora da ima negde kod nas,ce da se nadje.

Jel ima za rusa da se negde kupe poluge iz jednog dela (kao kod IMT-a). U ovim dvodelnim lufta koliko hoćeš, plus ima lufta i u ramenu (na nutevima), pa onda ide malo teže regulacija hidraulika preko dejstva toplinga.

Dukej pasuju od ursusa 904 i većih budu samo 3cm duže što nije mnogo ali jače su dvaput sigurno!!

Sent from my moto e5 using Tapatalk

Stevo zavisi šta ćeš kačiti za njega, da li ove sad mašine što imaš ili kupuješ nove... Možda pre 3. kategoriju...

Sastavlja se menjač polako,ali ležaj 32212 r nema nigde u kvalitetu.
Što kaže Nebojša kakav ti uleti to ti je.
Ma šta ima veze ,ima delova na svakoj trafici.
Stvarno ima smisla ona poslovica,nisam dovoljno bogat da kupujem jeftine stvari.
Strašno.
Jes našo u kvalitetu?
d9f2818c5dab4b7fad8ae765b81611ad.jpg

Poslano sa mog ANE-LX1 koristeći Tapatalk

Jesam da ne kažem šta,ugrađeno šta je bilo,ali ima dosta kolega u na forumu koji imaju rusa,i kojima će trebati ako hoće kvalitetan ležaj i ideja mi je bila da se gde to ima da se kupi ,pa ko iše nek izvoli.
Inače sam na više mesta zvao i svi su rekli ima samo kinez.
Videću i sa zetom dali ima u dojčlandu,pa za sledeći put,nedaj bože,ali ovaj traktor sigurno više rastavljan biti neće,bar kod mene.
Daj link ,slika se slabo vidi.Hvala.

Jesam da ne kažem šta,ugrađeno šta je bilo,ali ima dosta kolega u na forumu koji imaju rusa,i kojima će trebati ako hoće kvalitetan ležaj i ideja mi je bila da se gde to ima da se kupi ,pa ko iše nek izvoli.
Videću i sa zetom dali ima u dojčlandu,pa za sledeći put,nedaj bože,ali ovaj traktor sigurno više rastavljan biti neće,bar kod mene.
Koji lezaj je stavljen?

Daj link ,slika se slabo vidi.Hvala.
Kod nas ima fag 30 i zkl 20eura
774e9c6073c93f79aebcc55c91ff9181.jpg

Poslano sa mog ANE-LX1 koristeći Tapatalk

Nazad
Vrh