Jel može neko da mi objasni zašto neki stavljaju u lulicu na kućištu termostata cevasti osigurač, tj. sa njime smanje promer rupe u lulici? Ja čuh da se time postiže bolje grejanje kabine i na leru, al' mi to baš nije jasno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Novi tip,ako ga nisi izvadio..............Moj rus je 82.1 iz 2004. Kakav on ima tip termostata, stari ili taj novi?
druze ako meni prebacujes, nisam ga sigurno ja izvadio, tako je traktor kupljen..Novi tip,ako ga nisi izvadio..............
Затегни чеп на хладњакуIma li neko ideju zasto nece da gura vodu gore u hladnjake u kabini? Kompresorom kad nabijem pritisak ide voda kroz sistem, al nece pumpa da gura gore
Ako malo bolje obratis paznju i procitas videces da sam Dukeju odgovorio,a sto se tice tvog traktora i da je kupljen bez termostata to neznaci da ti netreba da ga kupis i stavis,pogotovo jer imas problem s grejanjem a bez termostata ti taj traktor nemozes ugrejati nikako,nemozes imati grejanje u kabini ako je motor na 50 stepenidruze ako meni prebacujes, nisam ga sigurno ja izvadio, tako je traktor kupljen..
Да, мање више и овде то говори а сад је на ТВ да чује већи број људи.Bio nam je naš Neša u emisiji Dobra zemlja i izneo par korisnih saveta u vezi kupovine rezervnih delova za Ruse.
U današnjoj emisiji Dobra zemlja.okači link.