Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Naravno, to znam i trazis kakav ti treba konusni ili ne nego pitam za te buricasteNije isto.Valjkasti može biti i konusni.
U poljomehanici u SO,uzeo prvo buričasti!,posle vratio jer kad se montira buričasti mora i unutarnji da se menja,a ja stavljao samo spoljni(stavio 11lagera)kugličniJel I'ma u Agropanonci valjkasti I sa 11 kuglica i koliko ide ulja u diferencijal I menjac u 105-icu.
Kuglični sam mislio.Misliš sa 11 valjaka?
Ti bi jos ako moze da pise i pikaso posle c3......Dali je bolje da je C-3 iili C-4.
Ja uzimam delove na sve strane, zavisi sta mi i za koga treba a ne znam iskren da budem ni ko je u Povrtarskoj 17, tu nisam nikad bio.
Sest puta moze da bude u kvalitetu ako nema 11 kuglica nece se navozati, provereno vise puta.To se kupi kvalitet ako ima,i ende,timken,snr,fag ,nke i slično.
Eeeee naka si im rekao, tolika matematika a stvar prilicno prosta.Jbt taj ruski ležaj ode na svakih 4000-5000 sati i sada izmišljate toplu vodu da ga zamenite.Stavite isti kakav je bio, samo nov i nek ide narednih par hiljara radnih sati.
Hvala, video sam od kolega sa foruma pa reko mozda i ja budem poznat a jos kapne neki dinarOpa, pa Nebojša nam je postao medijska ličnost! Čestitam, samo napred.
Na 105-ici odlazi cesce, spoljni lezaji imaju losije podmazivanje u odnosu na mtz 82. A stose tice komentara vezano Dali Treba da budu C tacno je da nisu neki obrtanji ali zato ima aksijalo I radijalno opterecenje .Jbt taj ruski ležaj ode na svakih 4000-5000 sati i sada izmišljate toplu vodu da ga zamenite.Stavite isti kakav je bio, samo nov i nek ide narednih par hiljara radnih sati.
imam kolega 5780 sati i nije dirano nista tako da .....Na 105-ici odlazi cesce, spoljni lezaji imaju losije podmazivanje u odnosu na mtz 82. A stose tice komentara vezano Dali Treba da budu C tacno je da nisu neki obrtanji ali zato ima aksijalo I radijalno opterecenje .
A kod mene za te sate dva puta.harp i fag.do proleca idu mazalice na dekle-kao na Mf traktorima npr.imam kolega 5780 sati i nije dirano nista tako da .....
Kod mene su lakši priključci-trobrazni prevrtač m1020,poluteška 6.4m,prskalica 1200 litara hlxProblem su teže priključne mašine i malo duže relacije do njiva. Od 2013 godine kakoje kod mene obrtač trobrazni i imt spremač 4,2 m.