MTZ Belarus

Jel kod ovog Nebojša,nabavljaš delove?
Inače kod ovog gpz 32212 r ležaj 1500, a kod marinka 3800.

Jel I'ma u Agropanonci valjkasti I sa 11 kuglica i koliko ide ulja u diferencijal I menjac u 105-icu.
U poljomehanici u SO,uzeo prvo buričasti!,posle vratio jer kad se montira buričasti mora i unutarnji da se menja,a ja stavljao samo spoljni(stavio 11lagera)kuglični

Послато са S42 помоћу Тапатока

Jel kod ovog Nebojša,nabavljaš delove?
Inače kod ovog gpz 32212 r ležaj 1500, a kod marinka 3800.
Ja uzimam delove na sve strane, zavisi sta mi i za koga treba a ne znam iskren da budem ni ko je u Povrtarskoj 17, tu nisam nikad bio.
Ako hoces kod ukrainaca da uzmes deo uzmi kod Dime, posten je decko, sto si trazio i platio to si i dobio.
Sto se tice gpz lezaja ugradi ga slobodno i jedan i drugi na sekundarnom vratilu al ga pravilno ugradite i taj menjac zbog toga nece crci sigurno.

Jbt taj ruski ležaj ode na svakih 4000-5000 sati i sada izmišljate toplu vodu da ga zamenite.Stavite isti kakav je bio, samo nov i nek ide narednih par hiljara radnih sati.
Na 105-ici odlazi cesce, spoljni lezaji imaju losije podmazivanje u odnosu na mtz 82. A stose tice komentara vezano Dali Treba da budu C tacno je da nisu neki obrtanji ali zato ima aksijalo I radijalno opterecenje .

Problem su teže priključne mašine i malo duže relacije do njiva. Od 2013 godine kakoje kod mene obrtač trobrazni i imt spremač 4,2 m.

Nazad
Vrh