Ne moze, radio je kasnije i nije spao nivo zbog radijatora.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Orudje je normalno sve. Nemam neke fiks ideje o 2t prikljuccima na polugama. Koji ima vecu maks brzinu?Zavisi za sta je u planu koriscenje, ako ce nositi neka cudovista na polugama i ici u transport onda 1021 a ako je brazda u pitanju sa da kazemo normalnim orudjem onda 1025.
Mislim na ručice pored sedišta sa desne strane...te pored instrument table, odnosno jednu od tri, koristim za okretanje pluga...Ti koristis rucice pored instrument table za oranje na 1021.3 ?.
Snaga ko snaga je ista, menjac i izbor brzina je na strani 1025, 1021 dosta prostiji za transport i hidraulik je na njegovoj strani i ako se ne varam brzina je njegova nesto veca, ako se ne varam.Orudje je normalno sve. Nemam neke fiks ideje o 2t prikljuccima na polugama. Koji ima vecu maks brzinu?
Na 1025.3 je tkz. monoblok hidraulika , bolja od obicne ali ni ta nema plivajuci kao na IMT, takodje ima vestgejt ventil na turbu ili kako se vec zove i dok to radi bolji odziv ima na nizim okretajima motora, turbo brze vrti i kad poveca okretaje ima mali klip koji otvara ventil za bajpas da se turbo ne razleti , ovi sa obicnim turbom imaju turbo rupu na manjim okretajima motora.Jel taj 1021.3 bolji od 1025.3?
Ako na 952 paše menjač on 820 uz male dorade, onda može i na 1021 ili?Snaga ko snaga je ista, menjac i izbor brzina je na strani 1025, 1021 dosta prostiji za transport i hidraulik je na njegovoj strani i ako se ne varam brzina je njegova nesto veca, ako se ne varam.
I 1021 nosi monoblok jos plus nije ogranicen poluosovinama.Na 1025.3 je tkz. monoblok hidraulika , bolja od obicne ali ni ta nema plivajuci kao na IMT, takodje ima vestgejt ventil na turbu ili kako se vec zove i dok to radi bolji odziv ima na nizim okretajima motora, turbo brze vrti i kad poveca okretaje ima mali klip koji otvara ventil za bajpas da se turbo ne razleti , ovi sa obicnim turbom imaju turbo rupu na manjim okretajima motora.
Sve moze da se izvede, pitanje je zasto?Ako na 952 paše menjač on 820 uz male dorade, onda može i na 1021 ili?
Kako mislis , jel nemaju svi rusi cak i 1221 kuglicne lezajeve na poluosovinama.I 1021 nosi monoblok jos plus nije ogranicen poluosovinama.
"zadnjica" na 1021 je kompletna od 1221 za razliku od 1025 i samim tim imam deblje poluosovine i u sustini sasvim drugaciji sistem i moze da nosi nazad bukvalno koliko hocete bez posledica.Kako mislis , jel nemaju svi rusi cak i 1221 kuglicne lezajeve na poluosovinama.
Nasuto danas 10l vode i 8l 100% antifriza. Ispadne da je do -30 ta koncentracija.
Upravo tako,traktor koji nema fabricki pozicioni regulator imaju samo jednu rupu za topling,a ta rupa je tacno na sredini kao kod ovih sto imaju tri,taj deo nemoze sigurno da utice na tim modelima da nesto nemoze da se nasteluje u radu pomocu toplingaKupis taj deo sa tri rupe, navariš na njega malo gvožđja i pričvrstiš ga sa ta dva dugačka klina kojima kačiš gornju poteznicu i odmah imaš tri pozicije za kačenje koje su izbačenije od traktora i automatski topling ne treba da bude toliko produžen. Modeli 82.1 99-2000 godiste koji nemaju pozicioni regulator ispod sedista, nemaju ni taj nosač sa tri rupe koji je pričvršćen za kućište diferencijala.
"Budza" ispod sedista koja regulise rad zadnjih poluga.Pozicioni regulator? Kaj je sad pa to? Izgleda malo sasavo ali stvarno nemam pojma,ja imam tri rupe za toplink moj rus je 98 godiste
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Da su 1025 uradili sa zadnjicom od 1221 bio bi best buy ovako svakom nesto dali nesto uzeli."zadnjica" na 1021 je kompletna od 1221 za razliku od 1025 i samim tim imam deblje poluosovine i u sustini sasvim drugaciji sistem i moze da nosi nazad bukvalno koliko hocete bez posledica.
Nisu to rucice ispod sedista to je rucica kod prozora kojom podizete i spustate poluge.A za sta sluze te rucice ispod sedista?
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Napravili su ga samo su mu dodali jos 2 cilindra .Da su 1025 uradili sa zadnjicom od 1221 bio bi best buy ovako svakom nesto dali nesto uzeli.
"Budza" ispod sedista koja regulise rad zadnjih poluga.