geci
Član
Ta sam rekao da nemam ali imam neke dve rucice ispod sedista a do sad nikad nisam koristioNisu to rucice ispod sedista to je rucica kod prozora kojom podizete i spustate poluge.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ta sam rekao da nemam ali imam neke dve rucice ispod sedista a do sad nikad nisam koristioNisu to rucice ispod sedista to je rucica kod prozora kojom podizete i spustate poluge.
Nesto tu nema logike, aj slikaj te rucice da vidimo na cega mislite.Ta sam rekao da nemam ali imam neke dve rucice ispod sedista a do sad nikad nisam koristio
Кардан - 540 и 1000 обртаја а друга је механичко закључавање хидраулика.Ta sam rekao da nemam ali imam neke dve rucice ispod sedista a do sad nikad nisam koristio
Da ti posteno kazem zvao me je neko i rekao mi da si mu ti dao broj al ja sam u tom momentu bio u nekoj ludnici(7 motora i 2 menjaca prosle nedelje) i sanse nije bilo odma da vidim o cemu se radi, rekao sam da se javi za par dana pa da dodjemo da vidimo eeee sad dal je covek resio bez mene ili nije ne znamNebojša,jesi li bio u mom komšiluku? Jeste li našli kvar?
540 ili 1000 obrtaja se bira ispod zvona.Кардан - 540 и 1000 обртаја а друга је механичко закључавање хидраулика.
Ово за кардан је грешка: ту се укључује кардан преко мењача или точкова. 540/1000 се бира испод кабине.
Па да, то сам мислио кад сам исправио. А практично и јесте испод кабине - додуше не одмах испод.540 ili 1000 obrtaja se bira ispod zvona.
U AP. NajsigurnijeGde kupiti lezaje poluosovine I kojeg kvaliteta za Mtz 1025.
Jel I'ma u Agropanonci valjkasti I sa 11 kuglica i koliko ide ulja u diferencijal I menjac u 105-icu.Gledaj da budu sa 11kuglica
Послато са S42 помоћу Тапатока
Misliš sa 11 valjaka?Jel I'ma u Agropanonci valjkasti I sa 11 kuglica i koliko ide ulja u diferencijal I menjac u 105-icu.
Nije isto.Valjkasti može biti i konusni.Zar valjkasti i buricasti nije isto