MTZ Belarus

Ako pitas koje godiste zbog price losiji kvalitet novih i te fore u praksi to bas i nije tako
Ма јок. Интересује ме да ли си приметио неко правило, да постоје поједине "лоше бербе", типа тај-и-тај мотор/тип трактора је био лош од, нпр. 2003. до 2007. па се после поправио или обрнуто.

Jedino sto je bilo i sto sam primetio je to da kad su poceli da se sklapaju ovde kod nas i dok se nisu malo uhodali bilo je nekih bas glupih propusta i greska a sa tim i kvarova, sad vec to nije tako.

Kolege, kad bude neko u rusu a ima hidro volan, ako vas ne mrzi da pogledate kako se vas orbitrol ponasa kad je traktor ugasen.
Meni kad je ugasen u levo mogu da ga smotam 2 kruga i onda ide jako tesko, u desnu mogu da vrtim dvadeset krugova uvek lako ide.

Sent from my POCO F3 using Tapatalk

Pa orbitrol verovatno geckrt,tako je i kod mene na jednoj masini u dvoristu.Na rusa kad je ugasen,ne mozes mrdnuti volan ni u kom smeru,tj moze ali jako tesko,tad se i tockovi pomalo zakrecu.

Код мене је скоро па немогуће окретати волан кад је угашен, такође иде прилично тешко првих 10 секунди после паљења.

Pa orbitrol verovatno geckrt,tako je i kod mene na jednoj masini u dvoristu.Na rusa kad je ugasen,ne mozes mrdnuti volan ni u kom smeru,tj moze ali jako tesko,tad se i tockovi pomalo zakrecu.
Dali ti je na rusu 80 ili 100 kubika orbitrol?
Meni je 100 ali se nesto razmisljam 80 da ubacim , sporije ce ici volan.(precizniji za setvu i autopilota kad ubacim)
Sad trenutno mi je dva kruga da namota pun.
Kad stavim 80 kubika bice 2.5 kruga. ( bar bi trebalo tako da bude)

Sent from my POCO F3 using Tapatalk

Pre neki dan pukla desna "truba", unutra se raspali planetarci, primetio neki čudan zvuk stao i imam šta da vidim, problem rešen za 24h kupljena truba namontirana, promenjeno ulje...

1221... ko zna zašto je pukla, ceo dan tanjirao, kad sam krenuo kući primetio..

Nazad
Vrh