MTZ Belarus

Ja imam tog rusa već nekoliko godina.Motor mu je ts46 ali bez turbine.Produžen je za nekih 15cm,orbitrol i cilindar mu je dajcov a sve ostalo je rusko.Za sve ove godine samo jednom sam menjao lamelu,sve ostalo dobro trpi a vuče ko blesav.Ja sam prezadovoljan,jos kad muubacim veliku kabinu... :D

Evo da se pohvalim :D moj novi Belarus 820

33myfcl.jpg

HVALA SVIMA :ppozdrav:

Lalo....vozio sam ga svega dva puta....nisam stigao.....ali valjda ću se uštositi :haha: :cao:

Ljudi, gdje se kod MTZ 50/52/80/82 , onih matorih, nalazi broj motora i šasije? Treba mi to kako bi provjerio jel sve uredno u papirima kad budem kupovao.

Broj motora je sa leve strane motora, ima tablicu, a broj šasije je takodje sa leve strane na šasiji koja povezuje motor i prednji trap (znači ispod boš pumpe).

@zombie_666

Na starim rusima broj šasije se nalazi na levoj strani traktora ispod pumpe visokog pritiska, otisnut na šasiji, odnosno na nosaču motora, otprilike oko 10 cm udaljen od vijaka koji spajaju šasiju sa prednjicom, a broj motora se nalazi na bloku, neposredno ospod glave motora, u visini prve dizne.

Sada je mrak pa to ne mogu slikati, a ako je potrebno postaviću i slike.

Broj motora mođeš naći i na aluminijumskoj tablici sa leve strane motora gde je obeleženo i godište traktora, tip i broj obrtaja pumpe. Takva se tablica može naći i na zadnjoj strani kabine, odmah ispoid rezervoara na kojoj je broj šasije i godina izdanja.

Okrim je napisao(la):
@zombie_666

Na starim rusima broj šasije se nalazi na levoj strani traktora ispod pumpe visokog pritiska, otisnut na šasiji, odnosno na nosaču motora, otprilike oko 10 cm udaljen od vijaka koji spajaju šasiju sa prednjicom, a broj motora se nalazi na bloku, neposredno ospod glave motora, u visini prve dizne.

Sada je mrak pa to ne mogu slikati, a ako je potrebno postaviću i slike.

Broj motora mođeš naći i na aluminijumskoj tablici sa leve strane motora gde je obeleženo i godište traktora, tip i broj obrtaja pumpe. Takva se tablica može naći i na zadnjoj strani kabine, odmah ispoid rezervoara na kojoj je broj šasije i godina izdanja.

Hvala Mirko i Zorane!!

:sta: :sta:broj motora sa leve strane :sta:,imam dva rusa i na oba motora je broj sa desne strane pored centrifuge i meraca ulja,na plocici :cao:

@ danger

Na starim mtz-52 merač za nivo ulja u motoru se nalazi sa leve strane motora, ispred anlasera, a ulje se sipa takođe sa leve strane, ispred pumpe visokog pritiska, gde se na novijim nalazi kompresor.

okrim kakav nivo goriva u motoru :sta:

**greška li ga ako mi se ne čini da je broj motora negdje na spoju karter-blok :sta: mislim na 52ku

savoris je napisao(la):
okrim kakav nivo goriva u motoru :sta:

**greška li ga ako mi se ne čini da je broj motora negdje na spoju karter-blok :sta: mislim na 52ku
Biće da je mislio na ulje.... Jedno piše, drugo misli, a kozna šta radi u međuvremenu.... :haha: :haha:

Nazad
Vrh