MTZ Belarus

:haha: :haha: :haha: :haha:,sta vam momci nije jasno,kod mene u kraju ima jedan majstor koji uziva da kalemi takve traktore,motor je s46 kombajski,onaj cuveni sto na 143 mesa naftu i ulje :haha:

To pitanje me je oduvek kopalo, a bas bih hteo da nabudzim rusa da bude glavni u selu i da mu stavim hidrauliku volana pa peglaj dan i noc u repi, posto sam video i izgleda da ce me dopasti stari rus ove godine.

MONTOYA je napisao(la):
a kako mu izdržava menjač i diferencijal...

Kolega ima takvog rusa koejg je radio negdi u okolici Šida. Taj traktor se naradio i naradio, a i dan danas radi. Šestak mu je razbio 5. brzinu jer je u njoj najviše radio teške poslove no ostalo radi. Kad rješi mjenjač opet je miran nekoliko godina. Napominjem da traktor radi u dosta teškoj zemlji i vuče 3x14".

Ne, kolega je iz Apševci, a rusa je radio negdi kod vas. Znam ja dobro taj atar, pod samom granicom sam "vrcao med", a iz Apševci sam se oženio. ::namigivanje::

Eh ko ga ovde nije vrcao,doteraju rusa prepakuju pa opet vrate :haha: :haha:

Verovatno je od ovog sto mislim da jeste Mico pokojni iz Ilinaca,on je vrcao a i bio je majstor,kad je umro njegova zena prodala nekoliko kamiona delova i sl otpada na kilo.
Post je spojen: [time]1275142730[/time]

Znam na sta si mislio to smo svi legalno radili i prelamali gde je djubrivo jeftinije,koncentrati,a pokojni deda je nosio lubenice,razumeli smo se nego se ja nisam dobro izrazio. :D

A ono nije mogao svako da radi...ma necemo o tome davno je bilo i ne ponovilo se. :nono:

Još jedan OFF za kraj. Nisam imao nikakve veze sa prekom stranom već sam jedno vrijeme uslužno tovario i razbacivao stajsko đubre sa svojim traktorima pa me je kod jedne mušterije zapalo da vozim pod samu granicu. :cao:

Jel nisu ni imali da plate pa te ozenili. :haha: :haha:

Salim se ja malo i pravim off,odoh na sladoled sa drustvom.

Sto se rusa tice ima komsija jos nekih otpadaka od rusa 52 rasturene pa ako nekom treba mozda se i nadje nesto.

Nazad
Vrh