nebojsa100
Član
Oko 42,43l stane.Koliko litara ulja ide u menjač 1025 godište 2003. I da li se sipa sa strane bloka na onaj čep?
Sipa se tu sa strane u cosku kabine.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Oko 42,43l stane.Koliko litara ulja ide u menjač 1025 godište 2003. I da li se sipa sa strane bloka na onaj čep?
То ће и бити.Pa zameni ga nije to neka stavka,a bolje ulje da stetujes nego motor.
Sve je to po meni dobro.Na tebi je da odlučiš.Nemaš razloga za brigu.То ће и бити.
Nisam dobro video, u žljebu gde je bilo staklo nema nikakve gume već neki crni silikon kojim je staklo bilo zalepljeno u žljebu. Očistio sam taj stari silikon (tj. ne znam tačno šta je to, ali meni najviše liči na silikon) iz žljeba, odmastio alkoholom i plastiku i staklo, nalio u žljeb novi silikon (sanitarni, taj sam imao) i uglavio staklo nazad u žljeb. Videću da li će držati kako treba...Staklo sa prednjeg fara mi je ispalo sa fara (oni veliki kockasti farovi, nova velika kabina). Koliko sam video ono je bilo samo nagurano u neki žljeb ispod koga je izgleda neka guma (sinoć sam po mraku to gledao), i možda samo nečim malo za zalepljeno. Znači ništa što bi ga mehanički držalo da ne ispadne iz fara kao kod onih starinskih svetala. Sa čim da ga ponovo zalepim unutra, silikonom? Ima li ko kakav savet oko tog lepljenja (čišćenje, odmašćivanje...), nisam nikad lepio silikonom stvari...
Kao sto je kolega vec napisao, prvo krenuti od najjednostavnijih stvari vezanih za dovod goriva pa onda dalje redom ako bude bilo potrebe.Juce moj Rus 952 poceo da radi na tri klipa. Sta moze biti? Ne dimi, ne curi nijedna cevka. Ima kompresiju jer kad verglam sa povucenom sajlom za gasenje vergla tecno, nema da zalece. Bos pumpa mi sumnjiva. Ili nesto oko ventila, dizne?
Poslato sa MAR-LX1B pomoću Tapatoka