Mislis tamo sa osiguracima kutija ispred kabine de se ulje za hidraulik dosipa ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jeste na tom mjestu ali tu nema osiguračaMislis tamo sa osiguracima kutija ispred kabine de se ulje za hidraulik dosipa ?
Imaju licnasti kao komad lima izgleda. Nema kuciste nine ni onaj stari dugi ni ubodni. Rusko cudo od elektronikeJeste na tom mjestu ali tu nema osigurača
Tako se ponaša Nisotek.Godinama sam ga koristio.Променуо сам уље и после тога трактор није малте не ништа радио ( можда 7-8 рч). Јуче сам проверавао ниво и био је добар, међутим, уље је прилично провидно - као да није мењано 400 сати. Притисак на хладно на леру око 2,8. Данас сам био да тањирам и пратио сам притисак - на леру врућ 1 бар (не знам колико је било пре) а врућ на 1500 -1600 обр је око 2,8. Кад сам дошао кући опет сам проверавао уље и не видим да се повећао ниво али је и даље провидно. Сипао сам nisotec 15w40. Мислио сам да променим уље али имам то исто што ми је остало од прошлог мењања. Шта да радим?
Не, пре није овако било.A ti bi vise voleo da je pocrnelo?
Послато са moto e5 play помоћу Тапатока
Нисам запео већ само кажем да је уље провидно, као да је дуго радило. А притисак на леру је био већи него сад и зато мислим да се нешто дешава.A sta fali tom pritisku ulja ?,jbt ne razumem sta su svi zapeli da sto veci pritisak to bolje,meni je takav radni pritisak na rusa vec 10 godina skoro i ne trosi maltene nista ulja.
Tako I treba da bude,ranije nije bilo tako zato sto ti je motor bio gotovНе, бистро, скоро да нема боју. Једва се види на мерачу.
Trosenje ulja nema veze sa pritiskomA sta fali tom pritisku ulja ?,jbt ne razumem sta su svi zapeli da sto veci pritisak to bolje,meni je takav radni pritisak na rusa vec 10 godina skoro i ne trosi maltene nista ulja.
Ма какви готов, мотор је одличан.Tako I treba da bude,ranije nije bilo tako zato sto ti je motor bio gotov
Послато са moto e5 play помоћу Тапатока
Izvini pomesao sam te sa dukijem pa sam mislio da si radio generalku nada se ja nebi bunio da mi ulje uvek bude bistroМа какви готов, мотор је одличан.