nebojsa100
Član
Ugradjeno par komada, za sad nisu losa, videcemo koliko ce izgurati.
Poslato sa ELE-L29 pomoću Tapatoka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vidi u "Lazaro".Jek ima negde hauba za 820-920? Polovna, nova?
Послато са Redmi 6A помоћу Тапатока
Ko je proizvođač i da li je keramika lamela?u mađi sam našao luk set i rusdiskUgradjeno par komada, za sad nisu losa, videcemo koliko ce izgurati.
Luka provodis mnogo vremena po tudjim supama i livadama, radis svasta nesto od imt pa do onih sumskih cudovista.Nisam bio u temi jedno vreme i sad čitam rasprave o održavanju
Mislim da je Nebojša u pravu barem iz mog iskustva!!
Znam dosta ljudi koji odu kod komšije pokupe ulje iz hidraulika zapadnih traktora pa dodipaju u Rusa u hidraulik
Pa pak ih znam da preradjeno iz motora sipaju i u hidraulik i u motor
Dosta sam puta centrifugu čistio KRAMPOM
One konce u vazdušnom filteru retko ko zameni kad se raspadnu pa onda na vašaru kupe žice za žuljati sudove i potrpaju unutra
U menjač i reduktore sipaju šta imaju pa ako curi može i koja kila masti da dodaju da prevare Boga
Obično je odgovor Rus je to nije on navikao na bolje
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Proizvodjac pojma nema ko je, morao bih pogledati.Ko je proizvođač i da li je keramika lamela?u mađi sam našao luk set i rusdisk
Cena ovog seta je pre poskupljenja bila 320,330e kako koga prevare a sad novu cenu ne znam jer je sve otislo dosta gore.nebojsa100 podeli i cenu tog zadovoljstva sa nama čisto da bi znali koliko nas šišaju na lokalnom nivoetu.