Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Исто и ја купујем уље на основу тих параметара тако да све је то ту негде.Prvo na osnovu samog imena, drugo ozbiljnosti firme, trece svog licnog iskustva i iskustva od drugara koji radi mnogo godina sa tim uljima itd itd.
Ja kolega nikoga po imenu i prezimenu prozvao nisam, ja sam napisao da 95% vlasnika mtz traktora ih ne odrzava onako kako treba po pravilu i nekim propisima a napisao sam i cast izuzecima, e sad ko se gde pronašao za to vec ne mogu da odgovaram.Svaka cast, ja ne bih mogao.
Bas i nije lepo da kezes kolegama sa foruma da 95% njih ne odrzava svoje masine i traktore, ovde su vecinom ozbiljni ljudi od struke i posla.
Ti sto sipaju sve i svasta, ima ih u svakom selu svi ih znamo, da li ima smisla komentarisati...?
To nije odlika DOMACINA i ozbiljnog coveka.
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Mislim da je to ulje mnogo bolje bez obzira koliko sati nije menjano nego ovo preradjeno..Nikoga ne branim, niti kritikujem.
Forum i jeste i nije merodavan.
Ali koliko ljudi je promenilo ulje u menjaču u traktoru marke IMT, po preporuci fabrike.
Da ne računam MTZ, kod njega hoće da curi, pa se često preponavlja ulje.
I koje ulje sipas u motor?Исто и ја купујем уље на основу тих параметара тако да све је то ту негде.
Ovo nije pitanje samo za vlasnike mtz traktora,oni su nam sve a mnogo se lose odnosimo prema njima. Imas ford fokus star 38 godina i vredi 300e i pickas ga i lickas ga a traktor koji ti donosi hleb za porodicu i tebe i koji ti placa racune koji vredi bar 8000e ponasas se kao da je kantaJa kolega nikoga po imenu i prezimenu prozvao nisam, ja sam napisao da 95% vlasnika mtz traktora ih ne odrzava onako kako treba po pravilu i nekim propisima a napisao sam i cast izuzecima, e sad ko se gde pronašao za to vec ne mogu da odgovaram.
Al ajde opet da pitam nesto.
Na koliko sati menjate ulje u motoru.?
Na koliko sati menjate ulje u manjacu ili bolje pitanje da li ste ga ikad promenili.
Na koliko sati menjate ulje u reduktorima?
Na koliko sati proveravate dizne.
Na koliko sati stelujete ventil?
Kad ste promenili fabriciki antifriz u sistemu?
Na koliko sati menjate filtere goriva, ulja, hidraulike, menjaca itd itd itd.
Lukoil i nekako al Nisotek kad budes par puta video kako ga novog motor u odlicnom stanju bljuje na auspun jer Nisotek nije ni sreo u putu odma ces promeniti misljenje.Опусти се колега знам да си се свега нагледао али већина нас овде не спада у ту групу....Уља која користим су Лукоил и Нисотек...
Gorane hvala za iskren odgovor.Na koliko sati menjate ulje u motoru.? 200 RH
Na koliko sati menjate ulje u manjacu ili bolje pitanje da li ste ga ikad promenili. Jednom kad je iscurilo i zeznulo menjač.
Na koliko sati menjate ulje u reduktorima? Nije nikad menjano
Na koliko sati proveravate dizne. Nikad nisam
Na koliko sati stelujete ventil? Nikad nisam
Kad ste promenili fabriciki antifriz u sistemu?Nikad
Na koliko sati menjate filtere goriva, ulja, hidraulike, menjaca itd itd itd. Goriva periodično kad se začepi,ulja svaku zamenu ostalo nikad nisam.
Traktor ima 10 godina i cc 3500 rh ,kaoko god zvućalo surovo Nebojša je u pravu.
Ne kapiram šta si hteo da kažeš, da se i Nisotek kopira i da nije original pa zato baca na auspuh, ili da je original Nisotek sranje?Lukoil i nekakoal Nisotek kad budes par puta video kako ga novog motor u odlicnom stanju bljuje na auspun jer Nisotek nije ni sreo u putu odma ces promeniti misljenje.
Ja drugaru sipam u 1025 ulje u motor, modrica 15w40, 2 kante po deset litara, zamenim ulje u jednom 577 i u 1025 sipam ostatak,ptva kanta imala onu foliju ispod cepa druga ne uzete u istoj prodavnici.
Rus u roku od dva sata poceo da ga izbacuje zivog na Auspuh, motor koji pre toga gram ulja nije trosio a 577 u kod je sipano iz kante sa folijom radi normalno.
Odemo da se pozalimo u prodavnicu gde je kupljeno kaze prodavac mrtav hladan mnogo je kopija.
Još jedan dokaz da iako je čovek domaćin i ima uredno dvorište nije siguran dokaz da se traktor održava po propisu. Talianu ništa lično protiv tebe, nego sam i ja trgovao sa jednim što ima španski zid u šupi koja je uredna kao nečija spavaća soba, paučine na tavanu nema a mašina je loše održavana.Gorane hvala za iskren odgovor.
Upravo je to ono o cemu sam pricao. Gorana sam imao priliku da upoznam i da saradjujemo i decko je na mestu i pravi domacin, ko god samo u dvoriste udje to mora da vidi al opet odrzavanje rusa je takvo kakvo jeste i to je tako, to je neka nasa navika koja se promeniti nikad nece.
Svi smo pili tu gorku kafu.... nema ko se nije opekao....Još jedan dokaz da iako je čovek domaćin i ima uredno dvorište nije siguran dokaz da se traktor održava po propisu. Talianu ništa lično protiv tebe, nego sam i ja trgovao sa jednim što ima španski zid u šupi koja je uredna kao nečija spavaća soba, paučine na tavanu nema a mašina je loše održavana.
Isto ko i ti, al 15w40,sae 30 samo za hidraulik i u naftu malo pljune, za motor je stvarno nikakav..Уље нис само на нисовим пумпама продавнице никако и никад проблема....