820 sa 400 sati i 2 godine star je prodat za 16000e.Kad si već spomenuo, jel ima neko iz Beške? Toliko selo a ne sećam se da sam video nekog ...Ako su te cene za ove šerpe, koliko onda ja da tražim za moj sa 1000rh ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
820 sa 400 sati i 2 godine star je prodat za 16000e.Kad si već spomenuo, jel ima neko iz Beške? Toliko selo a ne sećam se da sam video nekog ...Ako su te cene za ove šerpe, koliko onda ja da tražim za moj sa 1000rh ?
Pa Radoslave nemoj tako, kako cemo se ponovo druziti i snimati i ispeci ono jagnje ako prodas ljutu masinuKad si već spomenuo, jel ima neko iz Beške? Toliko selo a ne sećam se da sam video nekog ...Ako su te cene za ove šerpe, koliko onda ja da tražim za moj sa 1000rh ?
Zbog cega je prodat? Sta je u pitanju?820 sa 400 sati i 2 godine star je prodat za 16000e.
Kod nas je sa 1000rh jos nerazradjen,ispod cekica. Zasto bi ste prodavali? Trazite veci,jaci ili?Kad si već spomenuo, jel ima neko iz Beške? Toliko selo a ne sećam se da sam video nekog ...Ako su te cene za ove šerpe, koliko onda ja da tražim za moj sa 1000rh ?
Bilo i svemiraca, koliko mi se čini.Tražili smo, nisi ispratio tu akciju.Mesec i više dana je stajalo obaveštenje na početnoj stranici foruma i nije urodilo plodom.Neki su pretili tužbama, neki upisali tačnu lokaciju, neki napustili forum i tako dalje i tako bliže.
Postao višak. Kupljene mašine što je on nosio za jače traktore.Zbog cega je prodat? Sta je u pitanju?
Ako je već na prodaju tvoj rusvaj, možda i ne ode daleko.. Do inđije..Kad si već spomenuo, jel ima neko iz Beške? Toliko selo a ne sećam se da sam video nekog ...Ako su te cene za ove šerpe, koliko onda ja da tražim za moj sa 1000rh ?
Sramota,još bi i da tuže.Šta će na forumu ako kriju lokaciju i godište.Ja bih uveo i sliku obaveznu.Pa nismo mi FBI ili BIA,KGB pa da istražujemo sa kim diskutujemo.Pa koga zanima ispuniće zahteve a koga ne-sretan mu put.Tražili smo, nisi ispratio tu akciju.Mesec i više dana je stajalo obaveštenje na početnoj stranici foruma i nije urodilo plodom.Neki su pretili tužbama, neki upisali tačnu lokaciju, neki napustili forum i tako dalje i tako bliže.
U pravu je covek....prodas sejalicu(uzmes neku kintu za djilkosa u vučelu da odradis finansiranje po ps do kraja godine) i sve moze odjednom ciklonom,pomesas i djubre i seme,malko vise otvoris i cepaj..... i ja tako isto radim,pa zatvorim brazdu tanjiracom....Nije još na prodaju ali ima šanse da bude vrlo brzo zbog zlatnog doba i izvanredne godine. Previše para sam poklonio Vučiću i Đilasu koje inače finansiram, droga slabo ide itd. Ovo su zaključci i komentari nekih gledalaca sa mog kanala. Danas mi se javio kralj nad kraljevima, kaže : Radoslave, da li si probao da seješ pšenicu rasipačem, mnogo je bolje a i brže...
To bi tek bila tema bez kraja.....Па могао би да покушаш на једно кј и ето нове теме за јутјуб.
Imas svasta da cujes,vidis i dozivis. Najveci je problem sto vecina ljudi ne kapira sta ti pokusavas da im kazes i prikazes preko jutjuba,oni samo vide velike masine i veliku povrsinu i tu se prica zavrsava za njih. Ograniceni kao konj sa oglavom. A drugi problem je sto se ljudi boje promene. Promene mislim u radu sa masinama,oni su navikli da rade tako i tako im je ok pa cak i ako grese. I meni se desilo da zbog blata nisam mogao da udjem sa sejalicom nego sam na nesrecu isao ciklonom,ne kazem. Ljudima je i frka da imaju masinu,sa njom moras znati i raditi i popravljati a nas prosecan seljak se tesko nagovara na novo jer opet ga odbaca taj strah i ta promena.Nije još na prodaju ali ima šanse da bude vrlo brzo zbog zlatnog doba i izvanredne godine. Previše para sam poklonio Vučiću i Đilasu koje inače finansiram, droga slabo ide itd. Ovo su zaključci i komentari nekih gledalaca sa mog kanala. Danas mi se javio kralj nad kraljevima, kaže : Radoslave, da li si probao da seješ pšenicu rasipačem, mnogo je bolje a i brže...