nebojsa100
Član
Idu na noznu na starim traktorima i na rucnu na novijim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne znam nisam siguran bas, ispod tog samca izvoda imam jos jedam par izvoda, i sa leve strane drugi par izvoda. Ja mislim da je to povrat ali nisam siguran, jer sam i ja tu ukljucivao kipu ali nista se nije desavalo.Nikola i ostali na prvoj slici sa desne strane se vidi jedan izvod hidraulike, par izvoda se ne vidi na slici, taj je treći samac, kako njega aktivirata ja nikako ne uspevam a trebao bi mi.
Meni levi par izvoda ide na rucicu do instrument table, a desna dva izvoda kontrolisem na rucicu do vrata, srednja rucica stoji nema trenutno funkciju, jedino za taj izvod sto je sam ako on nije povrat. Ja te napred sa leve i desne strane i nemam,valjda manji modeli to imaju.Komšija je lane kad je kupovao 820rm tražio 6 izvoda pozadi, i sve radi na one tri ručke pored volana, ali ovi iz ap su samo prednje izvode prebacili pozadi, tako da napred kod haube nema ni jedan..
Gorane ti imas kao i svi, dva dvosmerna izvoda i taj jedan jednosmerni.Ta srednja meni pokreće izvode desno napred a izvodi napred levo su isto na prvoj ručici kao i zadnji levo. Tako da sa tom ručicom mogu raditi ili napred ili pozadi. Za viljuškar mi treba tri para tj jedana + 2 para tako da vučem taj jednosmerni ispod traktora napred i radim sa srednjom rzčicom. A taj samac ne reafuje ni u jednoj varijanti
Taj jedan je povratni vod i ide pravo nazad u rezervar ulja.Sluzi za prikljucne masine koje imaju potrebu za konstantnim protokom ulja.Ne znam ali ja imam 3 dvosmerna a taj jedan ne dobija komandu ni sa jedne ručice. Probao 10 puta.
Gorane lepo proprati od izvoda cev i vidi gde ide, trebalo bi da ide na razvodnik.Ne znam ali ja imam 3 dvosmerna a taj jedan ne dobija komandu ni sa jedne ručice. Probao 10 puta.
Taj je najvjerojatnije samo za slobodni povrat ulja.Ne znam ali ja imam 3 dvosmerna a taj jedan ne dobija komandu ni sa jedne ručice. Probao 10 puta.
Obloge idu od 5e pa do jedno 17e po komadu, zavisi sta zelite da stavite, ide ukupno 6 komada.ljudi ,jel ima neko pribliznu cenu koliko bi kostali delovi da se odrade kocnice na 82-ci ? idem na varijantu da sve treba da se menja ,jer nikad nisu redjene a skoro pa ni ne koce.