nebojsa100
Član
Crkne ventil, tj pocne da glavi i desava se upravo to da nece da spusti, podigne, greje ulje......Sta moze da se desi u tom monobloku
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Crkne ventil, tj pocne da glavi i desava se upravo to da nece da spusti, podigne, greje ulje......Sta moze da se desi u tom monobloku
Ja iskljucujem redovno pored sedista,samo kad iskljucujes lagano vracas rucicu i nema problema...Sta mislite dali bih mogao rusom terati presu ali da je ne gasim na onu rucicu sa desne strane, nego na onu dole pored sedista?
Da ne ugradjujem adapter(cegrtljku onu)
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
Како си радио са сејалицом?Sta mislite dali bih mogao rusom terati presu ali da je ne gasim na onu rucicu sa desne strane, nego na onu dole pored sedista?
Presa na zamajcu ima svoju krckalicu.. Gasi gde hoćeš i kako hoćeš, i samo gasSta mislite dali bih mogao rusom terati presu ali da je ne gasim na onu rucicu sa desne strane, nego na onu dole pored sedista?
John deere, lifam, claas... Sa njima sam radio i sve imaju krckalicu, to jest na jednu stranu kad vrtiš zamajac on pokreće presu, na drugu preskače, jbg, kako da objasnim..Možda ima neka presa ali ja do sad nisam to video ni na jednoj presi
Imaju i lamelu ali ne mislim na njuIma lamelu na zamajcu
Za lamelu znam ali za krckalicu prvi put čujem, jedino da nije kardan sa krckalicomIma lamelu na zamajcu
Pa gde se nalazi krckalica.Imaju i lamelu ali ne mislim na nju
Jedino to.Kod mene nema šanse da pokreneš kardan tako lako.Jedino sa zamajcem.Znam ja na šta ti misliš, moja presa to nema ali ja mislim da je to kardan sa krckalicom