MTZ Belarus

Može imt.. Moj 65ak je imao istu dijagnozu.. Pali, ide, isto pukla do zvona.. Morao sam blok trnovati..
Može John Deere.. Komšija kupio 6920s,isto se čulo nešto jako tiho, jedva da primeti, tako su ga ovi pre i vozili.. Razlog ne zamenjen damper na radilici na vreme..

I kod mene na Imt tako pukla.
U pocetku je delovalo kao da lupka na maloj pesnici ali kasnije se zvuk pojacao, tad smo znali da je nesto ozbiljnije.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

За мање бројеве не знам али за гусеничара, 8300 и 8400 су морали да шаљу у мађарску на обраду. Није било оваквих хаварија али је било отопљених клипова и сломљених клипњача.
А ко зна можда би неко пробао ову радилицу да завари...

Crvena radna odela,je l tako? :osmeh:
Да,црвени комплет комбинезони.Уз нов Там камион дошла гарнитура алата Униор,комплет,ал комплет,цијевасти,окасти и виљушкасти до бр 42.Сада као што колега рече ни гориво неће да наспу а све кошта 4 пута скупље.Шугави тафе 12000е.

Pola dana sam je trazio po NS al sam je nasao
11da0f530f588878dcaca25792c8baef.jpg
047e747a31a9774a37215fa2165c5f1f.jpg

Poslato sa ELE-L29 pomoću Tapatoka

Inace moze radilica da se nadje za 200e sa sve lezajevima.
Danas bas dok sam ja jurio ovu ispred mene covek uzima za 1025 sav srecan sto je nasao za 200e,lepo mu kazi ljudi da nije bas najbolja i da ne bi trebala da ide na taj traktor i da ce je polomiti lako al kaze on odlicna je, nova.

Prosto zna, djubre koje je bukvalno kupljeno na kile, zna gde ga je nabavio i koliko je bilo u nabavci, neka ce da radi neka ce da pukne kao staklo vrlo brzo.
Ne to su nove radilice.

Ja sam pre par godina kupovao za 820 i uzeli neku od jeftinijih 4-5 godina on radi sve sam na 40-50 jutara kod kolege sto je kupio.
A mislim da je to bila treca, jedna bacala puno,druga imala puknut teg ili falio ili nije ni imala tegove...treca sreca bila.

552,82,820, 920 oni ce jos da istrpe skart radilicu al svi ostali mrka kapa, recimo u 1025 tu radilicu je greota muciti se stavljati je, samo nekom ludackom srecom to moze da traje.

Kod mene turska gurala 4-5 god, ne znam koliko je radila kod predhodnog vlasnika, na kraju pukla.
Nema nekog pravila koliko ce sati napraviti ali da ce jednog dana puci to je izgleda neizbezno.
Skoro pitam coveka u lokalnoj radnji autodelova, brate sto ne nabavis nesto kvalitetnije, znam da se moze naci, kaze druze moj a kome da prodam taj kvalitetan i skup deo??
Kasnije razmisljam, u pravu je.
Seljacima samo da je dzabalesku, i sirce je slatko...

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Nazad
Vrh