MTZ Belarus

Gde se zaustavna steluje ?,jel to ono ispod desnog rezervoara dole,ima kao opruga neka ?.
Sto su mu uopste i stavili tu zaustavnu ?,cemu to sluzi ?.
Obe lente se steluju ispod dekla na diferencijalu, na zadnjem delu ispod klipa ima da kazemo cetvrtasti dekli, drze ga 4 srafa 8mm i jedan 12mm,ispod njega su leptir matice na kojima se sve steluje.

Koliko vredi dupli zglob i frajlauf?
Ima 50kg zajedno

b16afc09aae0f92bd0a3d2229c4a5463.jpg

26b68bd2c0f16bb1169e1032108ddd04.jpg

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Kolega, jel prodajes?

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Obe lente se steluju ispod dekla na diferencijalu, na zadnjem delu ispod klipa ima da kazemo cetvrtasti dekli, drze ga 4 srafa 8mm i jedan 12mm,ispod njega su leptir matice na kojima se sve steluje.
Ja mislim da to ima smisla za lakse masine , ali za presu ne pije vode, moram stegnuti da ne preklizavaju lamale u menjacu na udare klipa.Kad stegnem toliko da ne preklizava kad iakljucujem blokira kardan.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Pogresno se izrazih, pakne u zvonu diferencijala , u koje se srafe one polugice za stelovanje.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
Predpostavio sam na cega mislite nego ajde da budem siguran.
Neki "strucan" naziv koji se kod nas koristi su lente(ako nekad budete kupovali da znate sta da trazi te).
Na reduktoru imaju dve lente, jedna zadužena za zaustavljanje kardana a druga za njegovo pokretanje.
To popustanje koje ja spominjem ne radi se ni slucajno na opruzi sa desne strane vec na jednoj od lenti tj onoj koja je zadužena za zaustavljanje vratila(ona bliza motoru gledano od nazad).
Ako se ona nasteluje da jedva zaustavlja prazno vratilo onda kad bude opterecen masinom onda se zaustavlja postepeno tj polako.

Skino sam ga ebem mu sve. Sav sam ko Lovac Luka u najboljim danima. :)
Mora da se skine lim ispod volana sa desne strane.
Lovac je sad u najboljim danima
Ne postoje dobri i loši dani već ih sam projektuješ
Vazdan masan k'o varljača
Ali pun pozitivne energije
Svaki dan dupla smena 16h i guraj!!!!

Sent from my moto e5 using Tapatalk

Neće šef ni da čuje
U životu je naj bitnija dinamika posla
Npr
07_08 namirivanje
Jutros teren 08_12
Nabavka 12_13
Baliranje 13_16:30
Kafa i odmor 16:30_17:30
17:30 napadam heder od dragona pa usput naići će neko sa problemom i tako do 22h

Sent from my moto e5 using Tapatalk

Nazad
Vrh