I ja sam je koristio jer sam morao tu slavinu sa losim navojem nekako uvrnuti jer prskanje nije moglo cekati ni malo a staru sam slomio mojom greskom,zaboravio sam da je to neki ''mrzim ga'' materijal ,onaj sto lako puca kad malo pretegnete,i jbg ....uglavnom navoj na toj novoj slavini sam na brusilicu skinuo precnik i zatim nekom maticom od srafa sa sitnim navojem koji odgovara staroj slavini ,nekako polako zavijao na toj novoj slavini sa obrusenim navojem.Komplikacije ali na kraju je uspelo,3 kruga je uspelo uhvatiti na rezervoar ,uz teflon traku drzalo je gorivo,skoro,po jedna kap na svakih par sekundi,dosta xd.Tako sam terao par dana dok nisam drugu kupio i ta je suva ko barut sad,kako i treba biti.
Inace sve ovo jer sam skidao rezervoare da ih perem pre nekih nedelju dana,pisao sam ovde ranije da mi se ugasio traktor u selu 2 puta ,sad radi kako treba.Izgleda da je bilo do desnog rezervoara,poceli su da rdjaju iznutra na dnu pomalo i to se nakupilo na onom otvoru dole gde se zavrce slavina,oko pola tog otvora je kao bilo zapuseno,par truncica,dovoljno da smanji protok goriva,valjda je bilo do toga,pojma nemam za sigurno sve je bilo poprilicno cisto,nikakvog taloga kad sam ispustao gorivo,cak ni u grubom filteru,cista nafta,ni gram vode...Oprao sam oba rezervoara detaljno,procistio i produvao ceo sistem creva...razmisljam plasticne rezervoare da mu kupim.Po meni jako mu je uzan ceo usis goriva,od rupa dole na rezervoaru,rupa kroz slavine ,pa i ono crevo sto vodi do grubog filtera goriva do motora.Samo par trunki rdje ili necega da se zaglavi masina staje odma.To treba filter da pohvata a ne taj usis.