Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mani je trošio akomulator kad uključim sva svetal i reflekore. Zato sam ih zamenio za led.I ja sam lane stavio na sve traktore, i nekako sam došao do zaključka da dobra hella halogen nema premca, ali manje opterećenje instalacije je sa led rasvetom i to je najveći razlog što sam ih instalirao..
САТ мотори су изузетно велики потрошачи,на једној специјализованој машини сам се лично уверио,130 кс мотор срче гориво као ненормалан,а ради на оптималним обртајима.Мислим да је то баш лош избор фирме.Na slici je 952.7,cat motor i jos sto sta, zamolio sam kolegu Radoslava da postavi jedan snimak(ja ne znam kako se to radi) cisto da se vidi sta sve ima.
Poslato sa ELE-L29 pomoću Tapatoka
Vreme ce pokazati sta ce i kako biti i kako ce se pokazati kod nas ako uopste i budu prodavani, cena ce igrati veliku ulogu.САТ мотори су изузетно велики потрошачи,на једној специјализованој машини сам се лично уверио,130 кс мотор срче гориво као ненормалан,а ради на оптималним обртајима.Мислим да је то баш лош избор фирме.
To sam uradio pre više od 10 godina.. Mislim ne baš ja, nego stručno lice..Baća Sremac ugradiš svuda releje i nemaš problem sa instalacijom.
Trebalo bi zelena i plava, na kontaktima (6) i (7).