MTZ Belarus

I ja sam lane stavio na sve traktore, i nekako sam došao do zaključka da dobra hella halogen nema premca, ali manje opterećenje instalacije je sa led rasvetom i to je najveći razlog što sam ih instalirao..

Који су ту лед најбољи и од колико да гледам ,видим да их има мали милион ставио би их напред на кабину и назад

Na slici je 952.7,cat motor i jos sto sta, zamolio sam kolegu Radoslava da postavi jedan snimak(ja ne znam kako se to radi) cisto da se vidi sta sve ima.

Poslato sa ELE-L29 pomoću Tapatoka
САТ мотори су изузетно велики потрошачи,на једној специјализованој машини сам се лично уверио,130 кс мотор срче гориво као ненормалан,а ради на оптималним обртајима.Мислим да је то баш лош избор фирме.

САТ мотори су изузетно велики потрошачи,на једној специјализованој машини сам се лично уверио,130 кс мотор срче гориво као ненормалан,а ради на оптималним обртајима.Мислим да је то баш лош избор фирме.
Vreme ce pokazati sta ce i kako biti i kako ce se pokazati kod nas ako uopste i budu prodavani, cena ce igrati veliku ulogu.

Jel zna neko koja od ovih zica je od ona 2 davaca za brzinu kretanja ?.
Trebalo bi zelena i plava, na kontaktima (6) i (7).

Na tom konektoru ima tri (svetlo) plave žice, dve su zajedno vezane na kontaktu (1) i one su masa, a treća je samostalna - ta treća je sa senzora desnog točka (7). Ona je odmah naspram zelene (6) koja je sa levog točka. Postoji i plavo/crna (8) koja je za obrtomer.

Uzmi ovo sa rezervom, nisam ja to raskačavao i gledao koje su boje, već samo čitam sa šeme.

edit: Ispravio sam tekst

Poslednja izmena:
Gledajući prema motoru,na desnoj strani boš pumpe (prema kabini) ima neki okrugli deo. Pretpostavljam da se tu nalazi neka membrana. Šest šrafova je drže. Ukoliko je ta membrana oštećena,kako taj kvar može da se manifestuje?

Nazad
Vrh