Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jos par novih modela![]()
![]()
![]()
![]()
Poslato sa ELE-L29 pomoću Tapatoka
Pitam zato što ja imam grbavi most 6600 radni sati prva intervencija na prednjoj vuči prije par dana promijenjen semering na točku. A na traktoru imam i prednji utovarivač. Poenta priče da nije ni grbavi toliko loš.Leva strana otisla skroz a desna uradjena usput, sati ima 3100.
I kod mene identicno...i slican broj sati imao...inace redovno podmazivano.fabricki lezajevi su mekani,a zazor lose podesen.usput zamenio semeringe na trubi.Leva strana otisla skroz a desna uradjena usput, sati ima 3100.
Jeste ravni most bolje tj jace resenje al odakle ljudima ideja da je grbavi most los, 90% svih kvarova na grbavom mostu izaziva nedostatak ulja, dok se sve kupa u ulju kao sto je i zamisljeno retko dolazi do kvara.Pitam zato što ja imam grbavi most 6600 radni sati prva intervencija na prednjoj vuči prije par dana promijenjen semering na točku. A na traktoru imam i prednji utovarivač. Poenta priče da nije ni grbavi toliko loš.![]()