MTZ Belarus

Frenky jedan od bitnijih delova danasnje posete nisi okacio a to je degustacija kulena 😃.
Kolege ko ne voli hladan spricer, hladno pivo ili nesto poput toga u velikim kolicinama nemoj da probava kulen od kolege 😃.

Kolege pre nekog vremena smo diskutovali o tim famoznim modelima . 4.5.6 itd, ja kazem lepo da cim vide da nesto nije dobro eto njih vi ne verujete, kad ono?
9ec69a14274fe143fb47f5e4e9ba30cb.jpg

Poslato sa ELE-L29 pomoću Tapatoka

Na slici je 952.7,cat motor i jos sto sta, zamolio sam kolegu Radoslava da postavi jedan snimak(ja ne znam kako se to radi) cisto da se vidi sta sve ima.

Poslato sa ELE-L29 pomoću Tapatoka

Treba jos tih novih modela da donesu.
Koliko mogu sati gurati ti CAT motori pre generalne ?.Realno neka srednja vrednost kod ovih klasicnih njixovih motora je oko 6-7k rs po meni.Ovi CAT bi morali bar 15k ?.

Pitam zato što ja imam grbavi most 6600 radni sati prva intervencija na prednjoj vuči prije par dana promijenjen semering na točku. A na traktoru imam i prednji utovarivač. Poenta priče da nije ni grbavi toliko loš. 😉🤪😂🤣
Jeste ravni most bolje tj jace resenje al odakle ljudima ideja da je grbavi most los, 90% svih kvarova na grbavom mostu izaziva nedostatak ulja, dok se sve kupa u ulju kao sto je i zamisljeno retko dolazi do kvara.

Јел мабанол знам да они то фурају сад видим да имају неко Радон Геар ГЛ4 85w140

Ovo je bio Mabanol, vlasnik traktora insistirao, neko ga ubedio da je to neko vrhunsko ulje samo za ruse.
Uglavnom proizvodjac po volji ali gustina vece, tu mislim i na menjac i na sve ostale reduktore.

Nazad
Vrh