Nema.teska 6.6 ima toliko.105 ne moze da radi sa dve tone,izdize ga napred.Ова дрљача по мени има око 2 тоне...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nema.teska 6.6 ima toliko.105 ne moze da radi sa dve tone,izdize ga napred.Ова дрљача по мени има око 2 тоне...
Зезај се ти, али ја заиста завидим због тога што "Беларус" има толико велику, како кажу, "базу корисника". Ја бих био срећан к'о куче да је мој "Фотон" макар трећину популаран и расклапан и склапан колико "Баларуси" код својих власника, тако да нема проблема који не може да се реши или остане без потребних резервних делова.U lebe mekani, pa sta sve ti Rusi mogu!!!! Nismo ni svesni kako dobre traktore teramo
Zavisi.Kad smo već kod dima, Da li mi neko može reći koliko bi izneo kompletan remont 82 iz 2004, prednji most, motor, menjač, diferencijal, hidraulika još funkcioniše. Do sad ništa nije otvarano ima 6300 sati.
Sto bi kod mene rekli kako god da uradis kajaces seKad se to kod nas nikad nezna, ali nešto će ipak trebati da se uradi. Hvala na odgovoru, i sad ostaje da se vidi šta će da se radi.
A nekad su da li JD ili MF novi proizvodjeni sa start sprejom, znaci fabricki im se ugradi start sprej.
Izvini što tek sad odgovaram, morao sam da pitam kakav je dim i evo šta su mi rekli: "dim je svetliji ali nije baš beo, onako sivkast".Znaci crn?
Dizne, pumpa, paljenje,ventili uopsteno sve vezano za sagorevanje.Izvini što tek sad odgovaram, morao sam da pitam kakav je dim i evo šta su mi rekli: "dim je svetliji ali nije baš beo, onako sivkast".