Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja ne vidim ništa nenromalono ovde. Ček, taj čep nije fabrički deo?Ja kad kazem ljudima da u 90% slucajeva koriscenje i odrzavanje rusa nije normalno ispadnem lud, evo vi mi kazite dal je ovo sa slike normalno.
Poslato sa ELE-L29 pomoću Tapatoka
Kod mene u selu takvu drljacu jedan nosi sa 892 vec 7-8 godinaKaze pukla posle poluosovina, pregrejao se motor.
Poluteski tupanjac od 6,6m kako kaze vlasnik, inace na slici 1025.
Vidi Bane nju tera kao bog djavola al je ne lomi,ne krlja, on bas izvlaci maksimum iz nje al ima uvo za traktor.Kад си напис'о 1025, тачно сам помислио да је мој комшија Бане, ал' сам се сетио да сам га данас око поднева вид'о на путу са закаченим "РАУ комбијем". Ипак није најгори од сви' деца, па да само он сатире 1025-цу.
Ma svaka cast al ta drljaca izgleda nenormalno zakacena za taj traktor, plus sto ovaj traktor teraju 10,11 na sat sa njom, mozda to i nije tako strasno kao sto meni deluje.Kod mene u selu takvu drljacu jedan nosi sa 892 vec 7-8 godina
Koliko je teška ova drljača kako on to nosi?Kaze pukla posle poluosovina, pregrejao se motor.
Poluteski tupanjac od 6,6m kako kaze vlasnik, inace na slici 1025.
Koliko je teska pojma nemam, a koliko sam ja video nosi je normalno, isao sam bas iza njega i nema tu nekih problema ni na asfaltu ni na letnjem putu.Koliko je teška ova drljača kako on to nosi?
још једно метер већу па кад је бал нек је балKoliko je teska pojma nemam, a koliko sam ja video nosi je normalno, isao sam bas iza njega i nema tu nekih problema ni na asfaltu ni na letnjem putu.