nebojsa100
Član
Ako je noviji kardan samo se sa cela odvrnu srafici, skine plocica i zemeni se taj zadnji deo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ima original izlaza kardana sa 6 nuteva. Menja se spolja i dosta je jednostavno.Krenuh danas da zakacim kardan na rusa pa me doceka zanimljiva situacija.
Na rusu kardan sa 8 nuteva, a na kardanu sa 6 .
Jel postoji kakav prelaz sa 8 na 6?Prvi put vidim da nije klasicni na rusu.
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
Al skljocni jednu sliku izvoda da vidim koji je tip da bi mogao da napisem kako se tacno menja.Jel ima kakva procedura vadjenja toga svega napolje?
Procedura je zvanicno takva,ja samo ne radim to na 10kg,to mi je nesto mnogo, ja zavrnem nekim svojim alatom koliko mogu rukom i onda odvrnem.Znao sam
Reci mi kako se steluju one dve poluge odozgo?
Video sam u snimku da centrira onu polugu sto ukljucuje kardan srafom , koliko procitah steze poluge na 10kg , i onda popusti 2.5 kruga ?
ili ima neka druga procedura?
Ne bih znao moj još nije dogurao dotle.@stizanin Zar ne okrecu sat na 9 999 sati ?.
Par puta dobro lupiti cekicem, nakucati 24 okasti kljuc ili 24 gedoru ali dvanestougaonu i poluga i mora da pusti, ako nece onda mu neko grejanje ne gine.Ima li neki nacin da se odvrcu one glupave cetvrtke za ispustanje ulja, nece da mrdnu, samo cu ih umuliti , vec sam odlepio
Lupao ih , probao debelim vilastim, francuskim kljucem.Ma ni da mrdnu.
Kako glupavo napravljeno uff.